Guinness a sărbătorit St. Patrick’s Day, în cele 125 de locaţii partenere din țară

Guinness a sărbătorit St. Patrick’s Day, în cele 125 de locaţii partenere din țară
person Horeca
access_time_filled

stpatricksdayromaniaGUINNESS®, berea stout numărul 1 în lume, a sărbătorit în perioada 14-17 martie St. Patrick’s Day, în cele 125 de locații partenere din toată țara. Consumatorii români s-au alăturat milioanelor de oameni de pe glob, care au celebrat St. Patrick’s Day alături de Guinness în peste 40 de țări și mai mult de 100.000 de locații din jurul lumii. 

În România, iubitorii de Guinness s-au putut bucura de o campanie inedită care i-a introdus în atmosfera specifică a acestei sărbători și prin intermediul căreia au putut câștiga mii de premii.

Începând cu 14 martie, Guinness a adus spiritul veritabil al Irlandei în cele 125 de locații partenere din toată țara, în orașe precum Brașov, Sibiu, Ploiești, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Craiova și București, oferind tuturor celor prezenți posibilitatea de a deveni cetățeni irlandezi pentru o zi. Cei care au cumpărat un pint de Guinness au avut ocazia de a-și face propriul „act de identitate”, cu un nou nume irlandez generat de o aplicație specială, și de a câștiga instant unul dintre cele peste 15.000 premii. Astfel, peste 2.500 de cărți de identitate irlandeze au fost printate pe loc și înmânate noilor cetățeni irlandezi.

În plus, la nivel global, St. Patrick’s Day a fost marcat prin numeroase inițiative creative. Obiective emblematice ale lumii, precum Piramidele și Sfinxul din Egipt, Marele Zid Chinezesc, Palatul din Caiscais (Portugalia), orașul de piatră Petra (Iordania), Cascada Rinului din Elvetia și multe alte clădiri monumentale din Shanghai, Chicago, Glasgow și Praga au fost colorate în verde. În București, hotelul InterContinental și Teatrul Național au purtat însemnele acestei sărbători mondiale.

stpatricksday2014

St. Patrick’s Day este Ziua Națională a Irlandei și cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt. Cu toate acestea, sărbătoarea de St. Patrick’s Day își are originile în Statele Unite ale Americii și nu în Irlanda, debutând pe 17 martie 1762, la New York, cu parada soldaților irlandezi din armata britanică. De atunci, această serbare populară a ajuns să fie celebrată peste tot în lume, aducând milioane de oameni împreună an de an.

De mai bine de 250 de ani, berea Guinness este unul dintre cele mai faimoase simboluri ale culturii irlandeze.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302