Parteneriat inedit între un hotel și o companie din industria auto

Parteneriat inedit între un hotel și o companie din industria auto
person Horeca
access_time_filled

Mercedes-Benz România și Hotel InterContinental București au lansat, în luna decembrie 2013, un proiect-pilot prin care oferă posibilitatea oaspeților hotelului să se bucure de un traseu turistic special, în București, la bordul modelului Mercedes-Benz Viano.

„Mercedes-Benz România și InterContinental București au lansat un parteneriat prin care îmbină cele două experiențe sofisticate de călătorie în București: cele mai confortabile și elegante plimbări, cu Mercedes-Benz Viano, și cea mai bună alegere de cazare și serviciu de concierge, oferite de Hotel InterContinental”, se arată într-un comunicat de presă.

Serviciul de concierge, întâlnit în hotelurile de lux, are rolul esențial de a prezenta oaspeților hotelului cele mai interesante locații din zonă, oferindu-le informații și recomandări despre evenimente culturale și atracții locale.

Astfel că, începând din decembrie 2013, oaspeții cazați în cadrul hotelului InterContinental București au parte de trasee urbane, la bordul elegantului model Mercedes-Benz Viano și sub ghidajul Concierge-ului de la InterContinental București.

mercedesbenzviano

Turul orașului se desfășoară pe trasee diferite din București, fiind particularizat pe dorințele clienților. Mai mult, traseul este personalizat cu povești exclusive, mai puțin cunoscute, despre fiecare loc vizitat, ceea ce îi conferă călătoriei un caracter cu totul special.

Viano: eleganță, dinamism, confort

Mercedes-Benz Viano este soluția excelentă atât pentru călătoriile din timpul liber, cât și pentru cele de business, fiind un veritabil birou mobil. Viano oferă o ținută de drum impecabilă, ridicând nivelul de referință al confortului, al calității materialelor și al eficienței în segmentul său.

Viano este disponibil în trei variante de lungime și trei variante de echipări: TREND, AMBIENTE și FUN. De asemenea, un nou model din gama Viano se remarcă sub numele AVANTGARDE. Proiectat să atragă privirile, noul model special Viano AVANTGARDE combină trei elemente irezistibile: spațiul generos al unui van, eleganța unei limuzine și performanțele dinamice ale unui autovehicul sport.

viano

Viano este echipat cu o serie de alte funcții, prin care acesta poate fi utilizat ca shuttle, în călătorii de afaceri sau în vacanțe, cu familia. În plus, tehnologia unică BlueEFFICIENCY, ca dotare standard, asigură maximizarea eficienței consumului de combustibil și diminuarea impactului asupra mediului.

Perfect pentru călătorii, autovehiculul este prevăzut cu un volum generos de bagaje (în funcție de varianta de caroserie), alături de numeroase compartimente și spații ergonomice de stocare.

Autovehiculul comercial ușor Viano beneficiază de 3 ani garanție extinsă fără limită de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobândă anuală (avans 15%, perioadă 12 luni, DAE de 9,77%) și de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).

Despre Hotelul InterContinental București

Hotelul InterContinental, amplasat în Piața Universității din București, este primul hotel de cinci stele construit în România și totodată un simbol al Capitalei. Încă de la deschiderea sa, în mai 1971, hotelul InterContinental București activează ca promotor al turismului românesc și al Bucureștiului, atât prin pachetele turistice și informatiile oferite oaspeților, cât și prin programul InterContinental Concierge.

În 2013 InterContinental a fost numit Hotelul de Business al Anului în România, în cadrul prestigioasei ceremonii „World Travel Awards”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302