Halewood Wines – noua divizie de vânzări a Grupului Halewood România

Halewood Wines – noua divizie de vânzări a Grupului Halewood România
person Horeca
access_time_filled

halewoodwinesProprietarii Grupului Halewood România, firma Halewood International din Marea Britanie, și Dan Muntean, au decis la începutul lunii iulie unirea celor două divizii de vânzări pentru piața românească, cea destinată vinurilor de import (Halewood International Premium Imports) și cea a vânzării vinurilor autohtone produse de Cramele Halewood, în aceeași companie.

Noua firmă se numește Halewood Wines și este totodată brandul sub care se vând și se vor vinde vinurile Halewood.

„Decizia de a uni cele două divizii de vânzări a rezultat din nevoia de a fi mai aproape de partenerii și clienții noștri. Ne dorim astfel să fim mai prompți și mai flexibili, să oferim servicii complete clienților, dar nu în ultimul rând să creștem notorietatea și imaginea Halewood ca producător și importator de vinuri de înaltă calitate”, a declarat Lucian Voinea, Managing Director ” Halewood Wines.

Portofoliul Halewood Wines cuprinde peste 300 de produse:

  •   vinurile și spumantele produse de Cramele Halewood (Prahova Valley, Byzantium, Rhein Extra, Hyperion, Theia, Kronos, Rhea și multe altele)
  • vinurile și spumantele importate de la cele mai renumitate case de vinuri  din lume printre care Concha Y Toro, Trapiche, Torres, Villa Maria, Champagne Bollinger, Andre Lurton, Barone Ricasoli, Il Poggione, Fetzer, Chateau Musar.
  • produsele companiei Halewood International, Marea Britanie

Echipa Halewood Wines este condusă de Lucian Voinea – Managing Director, Ferodin Abibula – Director Vanzari, Cristian Antemia – Trade Marketing  Manager, Marius Bratu – Business Development Manger HoReCa, Cristi Drăghici, Key Account Manager, și Crina Iosif, Customer Relations Manager. Ionuț Podariu va avea calitatea de administrator al noii firme.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302