Cookin’5 și Perdix, de acum în portofoliul Marathon Distribution Group

Cookin’5 și Perdix, de acum în portofoliul Marathon Distribution Group
person Horeca
access_time_filled

marathondistributionMarathon Distribution Group, unul dintre cele mai importante nume de pe piața distribuției alimentare din România, a stabilit două noi parteneriate ce vizează divizia de HORECA.

Cookin’5, originar din Austria, producător de semipreparate congelate din carne de pasare, porc și curcan, se regăsește din această lună în portofoliul Marathon. Produsele companiei braziliene Perdix sunt și ele disponibile clienților Marathon. Producătorul din America de Sud are în gamă nuggets, friptură și ficat de pui.

Despre Marahton Distribution Group

Compania Marathon Distribution Group s-a înființat în anul 1991, ca firma de distribuție. Din 1997 este distribuitor al drojdiei proaspete Pakmaya. A urmat apoi dezvoltarea capacității de distribuție și a gradului de acoperire, prin deschiderea de puncte de depozitare în Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Târgu Jiu, Deva, Pitești, Ploiești, Baia Mare și Constanța.

Compania este structurată în două divizii: Food Industry și Retail. Această necesitate a apărut ca urmare a achiziționării, în anul 2004, a fostei fabrici de conserve din Tecuci (una dintre fabricile cu cea mai mare capacitate de producție din România). Aici, firma nou creată, Contec Foods, produce gama Olympia.

În prezent, atât divizia de Food Industry, cât și cea de Retail, sunt reprezentate de mărci de talie mondială precum: Pakmaya (Turcia), Unifine Food & Bake Ingredients (Germania), Komplet Abel & Schäfer (Germania), Komplet-Mantler (Austria), Cuore Emiliano (Italia), Orkla Foods (Norvegia), Agrana (Romania), My Day (Bulgaria), DeZaan (Olanda), Gold Label (Turcia), Meelunie (Olanda), Titan (Romania), Goccia D’Oro (Italia), Remia (Olanda), Fora (Turcia), Jolly Time (S.U.A.), Koska (Turcia), Mefmet Efendi (Turcia), Friesland (Olanda), Tulip (Danemarca), Ulker (Turcia).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302