“Horeka.ro”, soluția care vizează creșterea vânzărilor online a business-urilor din HoReCa, implementată în 100 de restaurante

“Horeka.ro”, soluția care vizează creșterea vânzărilor online a business-urilor din HoReCa, implementată în 100 de restaurante
person Horeca
access_time_filled

Soluția Horeka by Roweb vizează creșterea vânzărilor online a business-urilor din HoReCa. În aproximativ un an de la lansarea oficială a acesteia, soluția a fost implementată în peste 100 de locații din România și diaspora.


Horeka by Rowerb oferă un pachet de software ce ajută restaurantele de-a lungul întregului proces de vânzare și post-vânzare, de la atragerea clienților, preluarea comenzilor prin diverse modalități, managementul comenzilor și al livrărilor, integrări cu sisteme externe, până la obținerea de feedback post-vânzare și fidelizare.
Totodată, soluția poate fi implementată parțial sau integral într-un timp foarte scurt, doar câteva zile, și presupune o optimizare a costurilor operaționale (personal redus numeric). De altfel, aceasta poate fi adaptată și altor tipuri de business-uri (mici sau medii) care au o dinamică mare în relația cu clientul final.
Modalitatea de plată a soluției este pe sistem de abonament.

Planuri pentru noi funcționalități ale platformei
Printre noile features se numără și dezvoltarea unui asistent virtual de marketing, bazat pe machine learning și AI, care să permită restaurantelor să genereze automat reclame și postări pentru promoții și produse cheie, să analizeze vânzările și comportamentul clienților și să ofere sugestii referitoare la optimizarea procesului de vânzare.
Totodată, compania are în plan și dezvoltarea unor module care să răspundă nevoilor apărute post pandemie, care să se concentreze pe simplificarea experienței în restaurant și, implicit, pe reducerea costurilor cu personalul.

Despre Roweb
Roweb este o companie românească ce se poziționează ca software house – dezvoltă soluții de business end-to-end (de la consultanță, la arhitectură, dezvoltare, implementare, design, qa etc.), prin echipe dedicate (staff augmentation și project based teams).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302