Tuborg România oferă locuri de muncă și cazare familiilor refugiate din Ucraina

Tuborg România oferă locuri de muncă și cazare familiilor refugiate din Ucraina
person Horeca
access_time_filled

Tuborg România este alături de cei care doresc să își construiască în țara noastră o nouă viață, oferindu-le un loc de muncă și posibilitatea de a avea unde locui. Locurile de muncă oferite sunt la fabrica Tuborg de lângă București și sunt disponibile pentru diverse categorii de specialiști, în funcție de calificările fiecăruia. În special, vorbim despre domeniile producție, mentenanță și depozite, însă fără a se limita la acestea.

Cei care vor fi angajați, în baza prevederilor legale și a criteriilor profesionale, vor avea asigurată și cazarea pe toată perioada contractului de muncă. Toți cei care își doresc un loc de muncă pot suna la numărul de telefon 0742.882.074 sau pot aplica pe jobsforukraine@tuborg.ro.

În acest moment, există deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg România va respecta toate termenele și procedurile legale în acest proces, în legătură directă cu autoritățile și ONG-urile care se ocupă de cetățenii ucraineni ajunși în România. În același timp, compania va asigura consiliere constantă celor care doresc să aplice, cu privire la procedură și detalii juridice.

Despre Tuborg România (URBB)
Tuborg România este un producător de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are o echipă formată din 750 de persoane și un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302