Hygienium protejează România

Hygienium protejează România
person Horeca
access_time_filled

 Un grup de firme din România, Grande Gloria Production, a reușit o performanță semnificativă în această perioadă de pandemie. Producătorul gamei de dezinfectanți Hygienium a ajuns să își exporte produsele în 25 de țări din Europa și Asia, printre care Germania, Franța, China, Turcia, Italia și Marea Britanie, un semn al calității produselor sale.

Hygienium este un brand relativ tânăr care însă a reușit să devină un adevărat etalon în piața produselor dezinfectante din România. Produsele sale, autorizate de Ministerul Sănătății, au ajuns în aproape toate domeniile de activitate, de la magazine, restaurante și hoteluri la fabrici, uzine și spații de birouri.

Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production, afirmă că performanța Hygienium vine pe fondul unei cereri în creștere de soluții profesionale de protecție sanitară.

,,Majoritatea clienților noștri, atât din țară cât și din străinătate, au apelat la Hygienium pentru că aveau nevoie de soluții complete de dezinfectare a spațiilor în care își desfășoară activitatea, de la baruri la hale de producție și birouri. Noi le oferim un pachet complet de servicii, reunite în divizia Hygienium Business Solutions, care include soluțiile profesionale și know-how-ul necesar pentru a-și securiza afacerile’’, a declarat acesta.

Hygieniumshop

PRODUSELE HYGIENIUM, PENTRU FAMILIA TA

Dincolo de asigurarea de soluții dezinfectante pentru mediul de business, Grande Gloria Production a dezvoltat o gamă largă de produse și pentru publicul larg, printre care se află dezinfectanți și gelurile Hygienium în format mini, produse dezinfectante pentru bucătărie și, în general pentru curățenia casei și, nu în ultimul rând, o gamă specială pentru copii, Hygienium Kids.

,,într-o piață invadată de produse fantomă, fără niciun fel de autorizare de la Ministerul Sănătății, care prezintă risc pentru sănătatea celor care le utilizează, am încercat și credem noi că am reușit să venim cu o gamă optimă de dezinfectanți și igienizanți care ajută oamenii să prevină riscul contaminării și nu numai. Dincolo de acest coronavirus, COVID 19, trebui să ne obișnuim să ne dezinfectăm mâinile, lucrurile, casele, în mod obișnuit. Avem nevoie de un mediu sigur pentru noi, pentru copiii noștri, din care se eliminăm virusurile și bacteriile. Această pandemie ne-a învățat cât de importantă este sănătatea’’, a declarat  directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

Constantin Danciu trage și un semnal de alarmă cu privire la produsele dezinfectante.

,,De la geluri dezinfectante pentru mâini la soluții dezinfectante pentru spațiile de lucru, se folosesc, din păcate, multe soluții epirice, ineficiente din punct de vedere al preîntâmpinării pericolului de infectare. Mai mult, au apărut inclusiv produse falsificate pe piață, iar în unele magazine am întâlnit flacoane de produse dezinfectante autorizate de Ministerul Sănătății umplute cu soluții pe bază de clor sau alcool, fără nicio legătură cu produsul original. Facem apel la cei care pun în vânzare astfel de produse, la clienți, să evite astfel de produse care reprezintă un risc pentru sănătate’’.

CALITATEA PRODUSELOR, îN PRIM-PLAN

Vestea bună este că în piața dezinfectanților din România, după o perioadă în care prețul dicta vânzările, în ultimele luni  a început să conteze tot mai mult calitatea produselor.

,,Clienții noștri au înțeles că, folosind produse no-name, necertificate, achiziționate doar în baza prețului redus, își riscă afacerile. Este de ajuns ca un singur angajat să se infecteze la locul de muncă pentru ca întreaga companie să aibă de suferit. Am avut zeci de cazuri în care am intervenit cu soluțiile noastre după ce, în firmele respective au fost cazuri de COVID iar dezinfectanții folosiți erau ineficienți. Nu ne putem juca cu sănătatea angajaților,  a clienților, nu putem risca business-ul doar pe ideea că acest coronavirus nu ne va afecta’’, a mai declarat Danciu.

PROTEJĂM ROMâNIA

Dincolo de proiectele de suport pentru mediul de afaceri, Hygienium a început demersurile pentru dezvoltarea primei asociații profesionale din domeniul siguranței sanitare din România, ,,Protejăm România’’.

,,Lucrăm intens la dezvoltarea unei structuri de tip patronal în care să atragem toți producătorii români care activează în domeniul siguranței sanitare, de la cei care produc dezinfectanți la măști de protecție, mănuși, panouri speciale și alte soluții menite să ofere un plus de siguranță economiei românești. Ne dorim ca împreună să construim o platformă de suport pentru economia românească și să asigurăm sprijinul necesar instituțiilor publice, mai ales unităților sanitare, pentru a-și desfășura activitatea în condiții de maximă siguranță sanitară.

,,Știm foarte bine, dincolo de măsurile luate de autorități în școli, spitale, gări, clădiri administrative etc., restaurantele, hotelurile, barurile și celelalte spații de utilitate publică necesită o abordare specială care, dincolo de prevenirea infectărilor, să ofere un plus de încredere românilor, și să readucă consumul pe linia de plutire. Prin reglementări și reguli comune pe care încercăm să le construim, toate aceste unități, cu trafic major,  vor deveni un reper de curățenie, igienă și sănătate. Asigurarea siguranței sanitare în aceste sectoare este esențială în prevenirea extinderii numărului cazurilor de infectare cu COVID – 19, iar activitatea noastră se va concentra pe acest aspect’’, a declarat Danciu.constantindanciuhygienium

împreună cu autoritățile și experții din domeniul sanitar, pe baza fondurilor europene aflate la dispoziția României, țara noastră are șansa de a construi rapid un sistem de protecție sanitară de ultimă generație, care să includă produsele și serviciile necesare care să-i asigure un răspuns prompt și eficace în cazul apariției unor crize sanitare de tipul pademiei COVID.

,,Vrem să construim un ecosistem de business capabil să asigure întregul necesar de produse dezinfectante pentru țara noastră și export. Hygienium vinde deja în 24 de țări din întreaga lume și, împreună, vrem să conlucrăm pentru dezvoltarea unei oferte competitive de produse de siguranță sanitară made in Romania’’, afirmă Danciu.

Articol susținut de Grande Gloria Production.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302