De sărbători, Pro Formula organizează o TOMBOLĂ dedicată industriei HoReCa

De sărbători, Pro Formula organizează o TOMBOLĂ dedicată industriei HoReCa
person Horeca
access_time_filled

în perioada sărbătorilor de iarnă, Pro Formula a pregătit o surpriză pentru afacerile HoReCa ce aleg siguranța și pun preț pe standarde ridicate în curățenia profesională. Completează până pe 10 ianuarie formularul de AICI și intri automat în tombolă pentru unul dintre cele 10 pachete speciale de curățenie!

tombolaproformula

Contextul pandemic nu a venit doar cu modificări în normele de curățenie, dar și cu nevoia de a recâștiga încrederea clienților, de a ne asigura atât în comunicare cât și în rezultate că normele sanitare sunt impecabile și produsele de igienizare folosite sunt certificate.

Pentru anul 2021, caută produsele de igienizare care poartă “scut”. Este o garanție a standardelor înalte de performanță și de protecție pentru echipa ta și clienții tăi.

Dintre acestea, în pachetul special de sărbători, alături de Cif Pro Formula Șervețele umede universale – igienice, Soft Care Des E – Gel dezinfectant pentru mâini, Cif Pro Formula Professional Cream Original și Cif Pro Formula Professional Cream Lemon, am inclus în premieră două produse care poartă “scut”:

–    Cif Suma Alcohol Spray D4.12, dezinfectant lichid pe bază de alcool, fără clătire, distruge noul coronavirus în 60 de secunde, iar alte tipuri de bacterii în 15 secunde. Se evaporă complet după pulverizare, nefiind necesară clătirea și nelăsând reziduuri suplimentare.
–    Domestos Taski Sani 4în1 Plus Spray, detergent dezinfectant lichid cu efect detartrant și dezodorizant pentru grupuri sanitare, distruge în 60 de secunde 99.999% din virusuri, respectiv 99.999% din bacterii. Ideal pentru băi și bucătării.

Intră AICI, completează formularul până pe 10 ianuarie și câștigă unul dintre cele 10 pachete speciale de curățenie!

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302