Începe Expo Shop, evenimentul care îți arată viitorul industriei de retail

Începe Expo Shop, evenimentul care îți arată viitorul industriei de retail
person Horeca
access_time_filled

O nouă ediție de amploare a EXPO SHOP, singura expoziție dedicată industriei de retail din sud-estul Europei, se desfășoară între 9 si 11 octombrie, la Romexpo. Cei mai mari producători și distributori internaționali din industria de retail vin în Pavilionul C1 de la Romexpo să prezinte echipamente și tehnologii de ultimă generație, oferind o experiență de neuitat vizitatorilor.  

EXPO SHOP 2019 este locul în care puteți experimenta LIVE soluții complete pentru retail: mobilier de magazine și sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cântărire, măsură și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software și tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiențial, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

Nou la EXPO SHOP 2019

  • Soluția CashInfinity de la Glory – optimizează fluxurile de numerar din retail, reduce costurile de gestionare a numerarului și oferă control total și eficient asupra încasărilor zilnice.
  • Robotul mobil autonom Fetch Robotics CartConnect – utilizează o suită de senzori și algoritmi pentru a efectua sarcini precum colectarea datelor și transportul materialelor în unitățile industrial.
  • Soluția SelfServ alcatuită din echipamentele NCR SelfServ 90 Kiosk și NCR Self-Chechout – reduce timpul de așteptare la casă pentru toți clienții, generează creșterea vânzărilor și a profitului.
  • Platforma interactivă inteligentă PRODUCT.ME – infrastructură completă, hardware și software, care controlează mesajul comercial, fluxurile de date și toate afișajele digitale.
  • Primul sistem pusher din lume adaptabil pentru orice tip de produs.
  • Tehnologie inovatoare românească pentru curățenia în retail.
  • Sistemul anti-furt UR Fog – creează ceață la orice tentativă de efracție; în câteva secunde, vizibilitatea devine practic zero.
  • TRASSIR Active POS – software dedicat urmăririi SMART a activității la casele de marcat
  • Aplicația INTELLIGENCE RETAIL – oferă soluții de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitală a fotografiilor din magazine.
  • Imperial Bar & Restaurant – software pentru toate activitățile unui bar sau restaurant.

Conferințele Expo Shop

în cadrul EXPO SHOP 2019 au loc două conferințe de excepție care vă vor pune la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din industria de retail: Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions și Conferința Francize la Raft. Ambele evenimente vor avea drept speakeri manageri de top din companii renumite la nivel internațional precum METRO Cash & Carry România, Orange România, ESSA Group, eMAG Marketplace, NIELSEN România, Syscom Digital, GRAPHTEC Design, Aurus, Leonidas, Spartan, Magic Salon, Bella Italia, 5 TO GO sau Fornetti.

Future Store la Expo Shop 2019

în plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, vă invităm să intrați în Magazinul Viitorului. într-o zonă special amenajată pe o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, veți descoperi tehnologii, echipamente și servicii de ultimă oră din industria de retail.

Pentru acces rapid la Expo Shop 2019, vă invităm să vă preînregistrați pe site-ul oficial al expoziției, www.expo-shop.ro.

Program vizitare:
9 – 10 Octombrie, de la 10.00 la 18.00
11 Octombrie, de la 10.00 la 16.00

Expo Shop este un eveniment B2B unic, organizat de Euroexpo și Romexpo, în parteneriat cu revista retailFMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie a României.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302