Producătorul român Kalpo își promovează produsele destinate industriei HoReCa la Host Milano 2019, sub brandul Evolet Selection

Producătorul român Kalpo își promovează produsele destinate industriei HoReCa la Host Milano 2019, sub brandul Evolet Selection
person Horeca
access_time_filled

Târgul Internațional Host, care se va desfășura în Italia, în cadrul Fiera Milano, în perioada 18-22 octombrie, reprezintă unul dintre cele mai renumite evenimente ale industriei HoReCa la nivel internațional. Această adunare de peste 2000 de firme din 52 țări are ca scop reașezarea direcțiilor sectorului HoReCa pentru anul viitor, iar printre participanți se numără și producătorul român de ceaiuri Kalpo SRL, reprezentat prin brandul Evolet Selection.

Reprezentanții Evolet Selection vor fi prezenți în Pavilionul 14, M30 în cadrul târgului Host Milano unde vor oferi vizitatorilor specialiști informații privind consumul de ceai, obiceiuri de servire ale acestuia, beneficii și efecte, plus un design mai atrăgător al unor produse premium class, ciocolată caldă făcută după rețete care pun foarte mare accent pe calitate și alte produse care vor lărgi portofoliul producătorului român.

Compania românească va fi prezentă pentru a doua oară în cadrul târgului Host Milano, prima oară mergând la ediția precedentă care s-a desfășurat în anul 2017, însă și de data aceasta va fi însoțită de o serie de noutăți legate de linia de ceaiuri destinate sectorului HoReCa, create sub marca proprie Evolet Selection, plus siropuri concentrate care se vor regăsi sub același brand.

ceaiurievoletselection

în România suntem practic singurul producător de ceaiuri pentru restaurante, cafenele, hoteluri și case de ceai, însă este un drum anevoios pe care l-am parcurs cu bune și cu rele. Este nevoie de multă ambiție, perseverență, răbdare, investiții și pasiune, poate chiar mai mult decât toate celelalte la un loc, pentru a-ți asuma rolul de pionier.”, a dezvăluit Eugen Achim, producător local de ceaiuri pentru sectorul HoReCa.

Inovațiile sunt pivotul târgului Host, ele contribuie la a oferi industriei idei noi și impulsuri, în acest sens sperăm să reprezinte cu brio România la Host, punând-o astfel și pe harta producătorilor și exportatorilor, nu doar a consumatorilor/importatorilor de ceai premium class pentru HoReCa și casele de ceai.

Despre KALPO SRL:

Compania KALPO este o societate din România, înființată în anul 1992, o afacere de familie fondată de doi buzoieni. Obiectivul principal de activitate este producția și ambalarea ceaiurilor din plante, fructe, a ceaiului verde și negru, iar ca activitate complementară colectarea plantelor medicinale, a fructelor de pădure și condiționarea lor în vederea comercializării pe piața internă dar și pe cea externă.

EVOLET Selection este marca premium sub care se identifică produsele companiei Kalpo SRL destinate sectorului HoReCa.

Advertorial apărut în ediția 95 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302