Julius Meinl a relansat în România conceptul Aroma Fez 1862 PREMIUM

Julius Meinl a relansat în România conceptul Aroma Fez 1862 PREMIUM
person Horeca
access_time_filled

Julius Meinl a relansat în România, pe 1 februarie a.c., conceptul Aroma Fez 1862 PREMIUM. Relansarea conceptului a avut loc la hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală, unde noua tehnologie a fost prezentată de Christina Meinl, Head of Innovation Julius Meinl, care a vorbit și despre trendurile în cafea din prezent.

,,Cu cât consumatorii au tot mai mult discernământ în ceea ce privește alegerea cafelei, industria horeca este într-o continuă căutare a perfecțiunii. Am lucrat cu experții din industrie, lideri mondiali, astfel încât să găsim un echilibru între măiestrie și tehnică pentru a obține astfel o cafea excepțională cu gust bogat și consistență fină”, a declarat Christina Meinl.

christinameinl

Designul Aroma Fez, creat de celebrul designer Matteo Thun, combină elementele tradiționale și moderne într-un element de design unic. Ambalajul ermetic sigilat menține toate aromele și calitățile boabelor de la momentul prăjirii până ce acestea se regăsesc în ceașcă. Noul container Aroma Fez vine acum într-o formă nouă cu 3 unităti a 1 kg, pentru o prospețime mentinută pentru un timp și mai îndelungat.

Tehnologia “Grind on Demand” folosită pentru Julius Meinl 1862 PREMIUM garantează o cească cu cafea proaspăt măcinată pentru fiecare client în parte. Pentru că doar cafeaua proaspăt măcinată menține aroma completă și corpolentă, simpla apăsare a unui buton asigură măcinarea unei cantități perfecte de 1862 Premium, în câteva secunde.

Odată cu lansarea noului concept 1862 clienții noștri vor beneficia de cafea premium și funcționalitate sporită. Aparatul, la care s-a lucrat în ultimii 5 ani, reprezintă una dintre cele mai importante inovații din cadrul companiei Julius Meinl de la 1862 până în prezent.”, a declarat Tibor Dobri, Managing Director, Julius Meinl România.

Iată câteva dintre inovațiile aduse de Noul Aroma Fez 1862 Premium

1. Cafeaua – acum vine cu Certificare UTZ – un program de certificare internațional ce stabilește standardele pentru producția agricolă și achiziția responsabilă de cafea, cacao și ceai.

2. Recipientul pentru cafea „FEZ” – Față de modelul anterior care avea o singură incintă pentru cele 3 kg de cafea, noul recipient are 3 incinte a câte 1 kg de cafea, care se deschid independent și pe rând – când prima incintă se golește, râșnița semnalează acest lucru și abia atunci trebuie deschisă următoarea incintă sigilată până atunci. Astfel, cafeaua rămâne proaspătă o perioadă mult mai îndelungată.

3. Râșnița ”on demand” – aduce noutatea recunoașterii automate a portfiltrului folosit de barista: simplu sau dublu (pentru un espresso sau pentru două) nemaifiind necesară apăsarea vreunui buton.
De asemenea, zona de lucru este iluminată.

4. Presatorul automat – Cea mai nouă inovație în lumea presatoarelor. Fără a fi necesară apăsarea vreunui buton, prin simpla introducere a portfiltrului cu cafeaua proaspăt măcinată în pasul anterior, se obține o presare perfectă a cafelei, de fiecare dată.
Mai mult, presatorul automat poate comunica cu espresorul Cimbali M100 transmițându-i faptul că presarea a avut loc și ca atare ”așteaptă” portfiltrul pentru a prepara un espresso perfect.

5. Espressorul Cimbali M100 – pe lângă recunoașterea automată a portfiltrului (simplu sau dublu) acest model aduce și măsurarea curgerii cafelei în timpul preparării ei, semnalizând către barisat orice eventuală deviere – asigurând astfel o cafea perfectă, de fiecare dată.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302