Julius Meinl lansează blendul premiat – 1862 Vienna, dedicat industriei HoReCa

Julius Meinl lansează blendul premiat – 1862 Vienna, dedicat industriei HoReCa
person Horeca
access_time_filled

Julius Meinl relansează în HoReCa rețeta secretă de familie, 1862 Vienna, un produs reprezentativ pentru companie. Boabele Arabica folosite în crearea acestui blend reunesc sortimente din Africa de Est și America Latină, cu arome de alune, caramel și malț.


1862 Vienna a obținut premiul Superior Taste Award, de trei stele, din partea Institutului Internațional al Gustului, cea mai înaltă recunoaștere pe care acest Institut o poate acorda.
Prin lansarea și extinderea blendului 1862 Vienna, Julius Meinl oferă un nou concept integrat care permite unităților ospitaliere să ofere clienților o experiență la cafea: boabe de cafea selectate și prăjite în atelierul de cafea al companiei din Viena, tehnologie de măcinare de top, inclusă în pachetul conceptului și ceașca 1862 Vienna, special creată și reproiectată de Matteo Thun.
Julius Meinl și Matteo Thun au colaborat ani de zile pentru a dezvolta materiale reprezentative pentru punctele de vânzare. Cea mai recentă colaborare a condus la realizarea ceștilor 1862 Vienna, incluzând cești pentru espresso și melange, cappuccino, cești de ceai, tăvi de servire și șorțuri pentru barista.


Suntem foarte încântați să relansăm rețeta noastră secretă de familie – blendul 1862 Vienna, pentru partenerii noștri din HoReCa. Această ediție a produsului lansat pentru prima dată în 1862 se bazează pe 160 de ani de experiență și expertiză. Compania noastră a fost fondată în 1862, când stră-străbunicul meu a deschis un magazin în Viena – astăzi, cea de-a cincea generație a familiei Meinl continuă, cu aceeași pasiune, misiunea de a produce cafea de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri de rolul pe care Julius Meinl l-a jucat în formarea unor experiențe superioare și momente semnificative pentru oameni din întreaga lume la cafea,” spune Christina Meinl, parte din a cincea generație a familiei Meinl.
Aceasta continuă: „Această extindere a blendului 1862 Vienna este dedicată clienților din industria ospitalității, care doresc să ofere oaspeților lor un echilibru perfect într-o ceașcă de cafea.”

Despre Julius Meinl:

Fondată în 1862, Julius Meinl este una dintre cele mai vechi companii de prăjire a cafelei din lume și un brand emblematic al cafenelelor din Viena.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302