Madame Lucie lansează „Le macaron au naturel”

Madame Lucie lansează „Le macaron au naturel”
person Horeca
access_time_filled

macaronsMadame Lucie devine primul producător local de macarons și printre puținii din lume care folosesc doar ingrediente naturale. La Madame Lucie, toamna aduce o premieră pentru iubitorii de macarons: cel mai colorat și parfumat desert franțuzesc își rafinează rețeta, integrând arome și coloranți exclusiv naturali.

În urmă cu trei ani, Madame Lucie aducea în România, pentru prima dată, celebrele macarons frantuzești. De atunci și până în prezent, în laboratorul din București nu au contenit să apară ideile apetisante și deserturile pe măsură: macarons cu arome inedite, cupcakes, torturi delicioase, toate realizate cu cele mai bune ingrediente și după rețete unice Madame Lucie.

Les macarons multicolore, cu gust intens și parfumat, au devenit compania perfectă pentru o ceașcă de cafea, un ceai aromat sau o șampanie fină. Madame Lucie a creat, încă de la început, o rețetă perfect echilibrată, cu o textură plăcută, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Dar pentru că un desert nu merită să fie altfel decât excepțional, aromele și culorile naturale desăvârșesc rețeta originală a doamnei Lucia. Testate și savurate de cunoscători francezi, noile macarons sunt disponibile începând din septembrie în boutique-urile Madame Lucie din București, Cluj, Iași, Sibiu și Ploiești.

De ce este special le macaron Madame Lucie?

Pudra de migdale fină, adusă din Franța, albușul din ouă proaspete, smântâna produsă la o fermă din România, special pentru cremele macarons, sunt câteva din ingredientele care compun rețeta unică Madame Lucie.

Cu un gust mai intens ca oricând, noile macarons au arome obținute prin extracție din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii. Culorile vii sau delicate provin din pigmenți de culoare ai macaronsmadamelucieplantelor sau din elemente care se găsesc în stare naturală: betacaroten din plante și fructe, clorofila din plante, carbune, extract de carmin, extract de paprika etc.

Peste 20 de sortimente savuroase

Începând din septembrie, amatorii pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, împărțite în două game de produse. În gama clasică se regăsesc arome apetisante de ciocolată neagră din sumatra, trandafir, zmeură, fistic, vanilie, lămâie, cafea braziliană, cocos și ciocolata-banana. Colecția gourmet aduce noi combinații rafinate: trufe și nucă, ispahan, piersici și caise, mango și fructul pasiunii, yuzu și menta, portocale roșii și ghimbir, dar și noi arome florale: bergamota, flori de portocal și irezistibila iasomie.

Pentru că este primul producător local de macarons cu arome și coloranți naturali, și printre puținii din lume care au atins acest standard, Madame Lucie își schimbă semnătura, devenind, din această toamnă: „Le macaron au naturel”.

Pentru alte noutăți de la Madame Lucie, accesați site-ul www.madamelucie.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/MacaronsMadameLucie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302