Ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism – antreprenor pentru o zi

Ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism – antreprenor pentru o zi
person Horeca
access_time_filled

florinjianu2Ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Florin Jianu va schimba pentru o zi poziția de ministru pentru cea de antreprenor. Proiectul „Antreprenor pentru o zi” face parte din programul ROMANIA HUB, program demarat de Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism. Prin această inițiativă, un înalt funcționar public sau un funcționar public de conducere/execuție va veni într-o întreprindere privată înscrisă în program și va munci alături de antreprenori pentru o zi.

Ministrul Florin Jianu va fi antreprenor pentru o zi, miercuri 17 septembrie începând cu ora 9.00 la Cros Construct.

Cros Construct este o companie înființată în anul 2001, ce a devenit parte a grupului De Meeuw în anul 2009, având ca principal obiect de activitate vânzarea, închirierea, repararea, întreținerea și modificarea containerelor maritime și de birou, standardizate, noi și second-hand, închiriere de generatoare și toalete ecologice.

Un alt segment al activității îl reprezintă transportul auto containerizat, închirierea autovehiculelor cu macara și a logisticii de care dispun în terminalul din București.     

Cros Construct colaborează cu S.C. DBV RESEARCH S.R.L., firmă care funcționează în domeniul cercetării de 21 de ani ca generator de informație tehnică, brevetabilă. Firma S.C. DBV RESEARCH S.R.L este posesoarea a două brevete cu soluții tehnice de avangardă, privitor la containerele expandabile intitulate: mecanism pentru culisare camere nr.A/00208/08.03.2013 și casa expandabilă nr. A/00501/27.06.2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302