Pergole bioclimatice Alumil: confort și eleganță în aer liber

Pergole bioclimatice Alumil: confort și eleganță în aer liber
person Horeca
access_time_filled

Pergola bioclimatică reprezintă soluția ideală pentru transformarea spațiului exterior într-o terasă modernă și confortabilă, oferind protecție eficientă împotriva razelor solare cât și a condițiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia, dar și rezistența în fața fenomenelor meteo severe.


Aceste structuri complet motorizate sunt proiectate pentru a oferi umbrire și ventilare controlată, datorită lamelelor rotative ajustabile (0-135º), care protejează împotriva radiațiilor solare, permit ajustarea luminozității și asigură o ventilație naturală optimă. În poziția închisă, lamelele devin foarte rezistente la încărcări puternice generate de vânt și pot suporta până la 300kg/m2 (în funcție de dimensiunea pergolei), garantând protecție contra ploilor torențiale și zăpezii.

Gama ALUMIL include trei modele de pergole bioclimatice inovatoare: MYKONOS, SANTORINI și ITHACA, fiecare cu un sistem unic și brevetat de rotație a lamelelor, complet ascuns pentru a asigura o funcționare silențioasă și fără cusur. Aceste pergole se disting printr-un design minimalist, dat de liniaritatea lamelelor și absența oricăror puncte de fixare vizibile, putând acoperi suprafețe de până la 50m2, cu sprijin pe doar patru stâlpi de susținere.


Modelul SANTORINI se caracterizează prin rezistența sa extremă, permițând construirea unei pergole de dimensiuni considerabile, de până la 7,5 x 7,5 m, marcând exclusivismul și performanța superioară a acestui produs. Pe de altă parte, MYKONOS se remarcă prin minimalism absolut și capacitatea de a oferi structuri largi și elegante, cu dimensiuni de până la 6,2 x 4,5 m, având funcționalitate excepțională și design atrăgător, inclusiv prin opțiunile de combinații bicolore. ITHACA este un sistem ideal pentru realizarea pergolelor de dimensiuni medii, care transformă orice spațiu exterior într-o oază de confort.

Pentru a îmbogăți și mai mult experiența în spațiile exterioare, aceste sisteme pot fi echipate cu soluții inovatoare și adiționale, cum ar fi sisteme de umbrire de tip ZIP-screen, sisteme glisante din sticlă și iluminare LED.
Gama de soluții pentru exterior ALUMIL este rezultatul angajamentului companiei de a oferi excelență în domeniul sistemelor arhitecturale. ALUMIL se concentrează pe furnizarea de produse superioare ce integrează tehnologii de ultimă oră pentru a moderniza și îmbunătăți condițiile de viață în spațiile exterioare amenajate.

Descoperiți toate sistemele de umbrire: https://www.alumil.com/romania/homeowners/products/shading-systems

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302