Purcari Winery relansează vinul Freedom Blend sub o nouă etichetă

Purcari Winery relansează vinul Freedom Blend sub o nouă etichetă
person Horeca
access_time_filled

Compania Purcari Wineries PLC a realizat un rebranding al gamei sale de vinuri în ediție limitată, Freedom Blend, în semn de susținere pentru lupta poporului ucrainean. Designul emblematic al Freedom Blend a fost schimbat pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu Ucraina, sub forma unei inimi deschise, în culorile steagului acestei țări, iar ediția este una “tribut”, pentru a sublinia importanța acestor momente.

Gama Freedom Blend a luat naștere în anul 2014 pentru a sublinia dreptul la libertate și s-a constituit ca un manifest împotriva agresiunii militare în contexte precum Transnistria (1992), Abkhazia și Osetia de Sud (2008), Crimeea și Donbas (2014). Astăzi, acest manifest este la fel de actual, iar Freedom Blend nu mai este doar un tribut adus curajului și solidarității celor trei țări, dar și un vin de mulțumire pentru lupta și rezistența eroică a poporului ucrainean.

Ediția tribut a gamei Freedom Blend este modul asumat de a spune că ne pasă și că suntem alături de poporul ucrainean. Rebranding-ul etichetei vine ca o continuare naturală a acțiunilor umanitare desfășurate de Purcari în ultima perioadă și am căutat modul potrivit de a ne exprima și astfel susținerea, pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe inimi”, a spus Victor Bostan, CEO Grupului Purcari.


Freedom Blend este un cupaj produs din trei soiuri autohtone de struguri, originare din Ucraina (Bastardo), Republica Moldova (Rară Neagră) și Georgia (Saperavi). Un blend care celebrează spiritul liber și un omagiu adus oamenilor din aceste trei țări, care cunosc prețul libertății.
Vinul, premiat la competiții internaționale precum Concours Mondial de Bruxelles, Mundus Vini sau London Wine Competition, este unul sec, cu arome ce îmbină cireșe sălbatice, prune afumate, ciocolată neagră și vanilie.

De la începtului conflictului din Ucraina, compania Purcari Wineries a desfășurat nenumărate acțiuni de ajutor umanitar. Eugen Comendant, directorul operațional al Grupului Purcari, a coordonat cazarea a peste 5.000 de refugiați în camerele Chateau Purcari și, pentru că acestea nu au fost suficiente, compania a achitat cazarea refugiaților și în alte hoteluri și case de oaspeți din apropiere.

Despre Purcari
Purcari Wineries Public Company Limited (cu brandurile: Purcari, Crama Ceptura, Bostavan, Bardar și Domeniile Cuza) gestionează aproximativ 1 350 de hectare de podgorii și operează cinci platforme de producție în România și Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302