Un nou magazin METRO la Buzău

Un nou magazin METRO la Buzău
person Horeca
access_time_filled

METRO România anunță deschiderea unui nou magazin în Buzău, într-un spațiu total nou, aflat la doar 500 de m distanță de fostul centru METRO PUNCT din localitate, pe strada Transilvaniei nr. 441a.

METRO Buzău își deschide astfel porțile într-o locație nouă, modernă, echipată, în care clienții din regiune sunt așteptați cu soluții complete pentru afacerile lor. Spațiul comercial este unul generos, de aproximativ 3.800 de mp, iar cele peste 6.300 de produse disponibile sunt adaptate nevoilor clienților profesioniști HoReCa și revânzători, astfel încât aceștia să beneficieze de un sortiment variat, stabilitate, disponibilitate permanentă a produselor la raft, precum și de prețuri competitive.

Anul acesta vine cu o schimbare semnificativă pentru echipa METRO Buzău care face tranziția într-o nouă locație, mai modernă și mai mare față de cea anterioară. Unul dintre beneficiile și noutățile pe care METRO le aduce în această regiune este faptul că livrările vor fi realizate mai rapid, acestea fiind aduse direct din magazinul din Buzău. Mă bucur să văd că procesul de recrutare din luna Februarie a dat rezultate satisfăcătoare și acum METRO Buzău are cu peste dublu numărul de angajați. Misiunea noastră este să fim aproape de antreprenorii români cu servicii de încredere și ne bucurăm că prin inaugurarea noului magazin ne menținem angajamentul de a rămâne un partener solid”, a spus Adrian Ariciu, CEO METRO România.


Deschiderea unui nou magazin în Buzău are ca scop susținerea ritmului de creștere al business-ului METRO în regiune și, implicit, în România, dar și consolidarea poziției de susținător al afacerilor independente.
Inaugurarea noului magazin face parte din strategia METRO de continuitate a afacerii pentru a deservi clienții profesioniști din regiune. Obiectivul pentru anul acesta este de creștere a vânzărilor cu 30%, cu focus pe dublarea zonei de livrare.

Despre METRO
METRO este o companie internațională cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302