Revoluția preparatelor la grătar

Revoluția preparatelor la grătar
person Horeca
access_time_filled

Preferințele consumatorilor sunt sursă de inspirație pentru cele mai delicioase preparate. La Solina Romania suntem mereu cu un pas înainte pentru a ne adapta cât mai bine cerințelor consumatorilor. în această perioadă, nesiguranța generată de pandemie determină căutarea confortului. Astfel, “comfort food” reprezintă cea mai bună opțiune pentru cei care transformă mâncarea în ritual sau într-o experiență de relaxare.

Mâncarea de tipul “slow cook” se află în topul opțiunilor atunci când vine vorba de confort. De aceea, brand-ul Apollo surprinde această aventură culinară a consumatorului prins între nevoia de siguranță și dorința de explorare de noi gusturi și tendințe culinare.

Ne dorim să extindem granițele excelenței culinare! Astfel, dezvăluim savoarea gastronomiei americane prin produse delicioase, precum Pulled Pork, sau preparatele gustoase care îmbină savoarea grătarului cu notele aromate ale condimentelor și sosurilor delicioase. Transformă fiecare rețetă într-o capodoperă culinară și creează noi experiențe senzoriale!

solutiigratarsolinaromania*Conform Global Data, gustul afumat este în top 3 preferințe ale consumatorilor din România, atunci când vine vorba de carne, iar sosurile preferate sunt cele pe bază de muștar sau usturoi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302