Romania’s Grand Pairing Tour, o campanie pentru experiențe gastronomice deosebite

Romania’s Grand Pairing Tour, o campanie pentru experiențe gastronomice deosebite
person Horeca
access_time_filled

Grand pairingCel mai recent proiect de comunicare al Alexandrion Group, realizat de către Foodwise Marketing, are în prim plan brand-urile Brâncoveanu Vinars și Crama The Iconic și implică opt chefi îndrăzneți, opt pairing-uri perfecte și docu-serie emblematică despre gastronomia neo-românească.

Romania’s Grand Pairing Tour este un tur gastronomic și cultural intens derulat în restaurantele iconice ale României contemporane. De-a lungul celor opt episoade, amfitrionii Marinela Ardelean – expert în băuturi distilate din întreaga lume și Chef Mihai Toader – explorator culinar, provoacă cei mai îndrăzneți chefi ai momentului să descopere pairing-ul perfect cu gastronomia neo-românească. Chef Joseph Hadad, chef Alex Petricean, chef Alex Dumitru – sunt doar câțiva dintre cei care vor arăta că asocierile gastronomice cu vinuri și vinars creează momente speciale cu oameni interesanți și locuri frumoase.

Website-ul www.grandpairingtour.ro, platforma principală de comunicare a acestei campanii, găzduiește docu-seria de opt episoade. Urmărindu-le, spectatorii vor putea să ia parte la experiențe gastronomice memorabile.

Platforma este destinată iubitorilor de vinuri și băuturi distilate care își doresc să afle mai multe despre asocierile gastronomice potrivite între băuturi alcoolice și preparate culinare, cu ajutorul ghidului de pairing pus la dispoziție.

în plus, restaurantele din toată țara vor avea parte de mai multe surprize, printr-un program demarat în paralel, destinat industriilor HoReCa.

Demersul este amplificat atât în social media (Facebook, Instagram, Youtube), cât și prin activități de performance media.

Un proiect de anvergură, un demers de perspectivă

„Romania’s Grand Pairing Tour este un proiect născut din respect pentru consumatorii noștri, pentru industria HoReCa și pentru țara noastră. Colaborarea cu o agenție specializată în comunicarea food & bev a făcut ca obiectivele noastre să fie transpuse relevant într-un concept frumos, cu care am rezonat încă de la bun început. Deschidem conversația, în Romania, despre ceea ce face ca experiența gastronomică, de înaltă calitate, să fie completă: pairing-ul între vin, vinars, mâncare, oameni și locuri. The Iconic Estate și Brâncoveanu Vinars sunt brandurile românești de succes, care au forța de a aduce împreună cele mai creative minți ale prezentului și cele mai îndrăznețe minți ale viitorului, din gastronomia noastră”, spune Simona Popescu, Marketing Director, Alexandrion Group România.

„Suntem mândri să semnăm un proiect de anvergură, unic în România, o ilustrare a competențelor specializării noastre în food & beverages. Ne bucurăm să contribuim alături de clientul nostru la performanța unui demers creativ, inspirațional și educativ la nivelul consumatorului și al industriei de ospitalitate. Romania’s Grand Pairing Tour este un nou proiect din lungul șir de proiecte signature marca Foodwise, construite pe strategie cu impact în business, comunicare creativă și execuție minuțioasă”, precizează Marilena Istrătescu, Managing Partner și Co-Fondator al grupului HELLO/ Foodwise.

„Este întotdeauna un privilegiu să lucrăm cu branduri deschizătoare de drum, care susțin creativitatea, curiozitatea si inovația, așezate pe valori consistente. Experiența noastră în industria ospitalității ne-a ajutat în a găsi cea mai bună strategie de a comunica concertat vinurile, vinarsul și bucătăria românească de autor. Suntem onorați să fi contribuit, alături de partenerii noștri, la conturarea unui produs de comunicare cu personalitate, care oglidește realitatea fascinantă creată cu multă pasiune de către cei aflați #BehindTheMenu – oenologi, distilatori, somelieri, chefi, fermieri, cercetători culinari sau, pur și simplu, bunicile copilăriei”, declară Cristina DiaconescuCreative Partner și Co-Fondator al grupului HELLO/ Foodwise.

Alexandrion Group este un producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România. Grupul deține Distileriile Alexandrion Saber 1789 și Crama The Iconic Estate.

The Iconic Estate este producător, exportator și importator selectiv de vinuri spumante și liniștite, cu peste 60% din producția anuală comercializată în străinătate.

Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Èšara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. De la momentul lansării, 2006, și până în 2021, vinarsul Brâncoveanu a reușit să devină cunoscut în întreaga lume atât prin savoarea sa, cât și prin moștenirea culturală și istorică lăsată de Constantin Brâncoveanu, unul dintre cei mai luminați voievozi ai Èšării Românești.

Foodwise Marketing, agenție specializată în marketing strategic și conținut creativ pentru industria de food&beverages din România, face parte din grupul de comunicare HELLO. Grupul are capital 100% românesc și cuprinde companiile Hello Communication și Hello Consumer Interaction – cu specializări complementare, care furnizează soluții de strategie, branding, comunicare integrată, PR și comunicare digitală, on și off trade marketing, precum și HoReCa & retail design.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302