Publică și descoperă noi oportunități profesionale, în aplicația UniChef!

Publică și descoperă noi oportunități profesionale, în aplicația UniChef!
person Horeca
access_time_filled

Pasiune. Ambiție. Camaraderie. Sunt lucruri pe care le trăim împreună de peste 6 ani, iar atunci cand identificăm o modalitate în care să ne putem susține unii pe alții, o vom face. A fi parte activă dintr-o comunitate aduce multe beneficii: atât pentru fiecare, individual, cât și pentru industria HoReCa.

Știm că este o perioadă de tranziție și adaptare a business-urilor la noua realitate, așa că am decis să oferim posibilitatea de a trimite anunțurile tale de colaborare sau angajare spre comunitatea UniChef.

Fie că îți cauți un job în domeniul HoReCa sau ai un anunț de colaborare, UniChef App îți oferă suportul necesar de a găsi ceea ce îți dorești. Simplu, rapid și eficient. Peste 1200 de profesioniști HoReCa care investesc și care dedică timp constant dezvoltării lor profesionale pot vedea anunțurile tale. Obține acces în aplicația UniChef completând formularul pe UFS.COM în secțiunea Unichef din meniu.

Unichefjobs

UniChef App include acum un articol special “Anunțuri de colaborare sau angajare HoReCa”, “Incubatorul Delivery”, 28 module de curs, 119 rețete, 22 bucătari traineri, 9 sesiuni #AskTheChef și peste 1200 membri.

Ce reprezintă proiectul UniChef România?

UniChef România este întâlnirea ta cu profesioniști de excepție din industria HoReCa. Am creat această comunitate în care bucătarii învață în mod practic de la maeștri culinari, având aceeași pasiune comună pentru bunul gust al mâncării, căutând să descopere în fiecare zi lucruri noi pentru a aduce un plus de valoare gastronomiei românești.

Timp de 5 ani am crescut și am gătit împreună, ne-am susținut, am împărtășit sfaturi, schimbând idei și bucurându-ne de rețete delicioase. Nu a lipsit nici voia bună, inspirația fiind la cote maxime.

în fiecare an, UniChef a adus o nouă abordare în discutarea trendurilor culinare și împărtășirea tehnicilor de gătit, precum și lansări importante pentru specialiștii din domeniul HoReCa.

Anul 2021 a început cu Incubatorul UniChef Delivery, în care 9 speakeri din diverse domenii au prezentat în 10 sesiuni, subiecte precum Legislație, Norme HACCP, Logistică, Managementul Costurilor, Analiza de meniu, Aplicații și Plating, Social media & Marketing.

Am învățat de la 22 de Maeștri Bucătari de renume din România, care au devenit mentori și prieteni, ducând mai departe povestea UniChef. Am creat ocazii transformatoare menite să ducă atât bucătarii din comunitate cât și industria HoReCa din România la nivelul următor de performanță.

Trăiește și tu experiența UniChef România în comunitatea de #BucătariPentruBucătari, #ChefsForChefs. Ai parte de moduri în care poți învăța și multe lucruri de descoperit, indiferent că faci un curs online, accesezi o rețetă, parcurgi programele întregi sau participi activ cu întrebări și conținut.

Și acum este disponibilă și rubrica specială de anunțuri colaborări din industria HoReCa despre care menționam la început, pentru că vrem să ne bucurăm de susținere reciprocă.

comunitateaunichef

Nu lipsi din comunitatea bucătarilor din România. Creează-ți cont în aplicația UniChef, completând formularul pe UFS.COM în secțiunea Unichef din meniu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302