Secretele Achiziționării Mobilierului HoReCa: Cum Să Faci Cele Mai Bune Alegeri?

Secretele Achiziționării Mobilierului HoReCa: Cum Să Faci Cele Mai Bune Alegeri?
person Horeca
access_time_filled

În amenajarea unei afaceri HoReCa, consultanța specializată este esențială pentru antreprenorii dornici să maximizeze spațiul destinat clienților lor. Succesul restaurantelor, hotelurilor și al cafenelelor de top se bazează tocmai pe experiența oferită clienților.
Specialiștii în amenajările HoReCa oferă sfaturi referitoare la utilitate, maximizarea și consolidarea conceptului unui spațiu. Există câteva aspecte cruciale de luat în considerare pentru a atinge potențialul maxim al locației tale:

  1. Alege dimensiunea corectă a mobilierului

Atunci când amenajezi o cafenea, trebuie să iei în considerare dimensiunile recomandate pentru blaturile de mese, care au 60×60 cm, sau diametru de 60 cm și cu o înălțime de +/- 71 de centimetri pentru piciorul central. În cazul restaurantelor, dimensiunile meselor ar trebui să fie adaptate la tipul de veselă utilizat, evitând dimensiunile incomode, care pot afecta confortul clienților.

  1. Alege tapițeria potrivită

Alege cu grijă materialul tapițeriei, având în vedere faptul că unele țesături sunt mai dificil de întreținut. Tehnologia de fabricare a țesăturilor avansează în favoarea antreprenorilor HoReCa, promovând în special materialele cu proprietatea „easy clean”, care permit curățarea ușoară, rezistă la pete și nu absorb lichide nedorite. Tapițeriile în culori închise au capacitatea de a masca petele, iar materialele textile deschise dau impresia de spațiu primitor și cosy.

  1. Iluminarea contribuie la succesul unui restaurant

Iluminarea poate contribui la crearea unei identități vizuale distinctive pentru restaurant. Pentru mesele romantice de seară, poate fi folosită o iluminare mai caldă, în timp ce pentru mesele de prânz sau din timpul zilei, se recomandă a opta pentru lumină naturală.

  1. Creează ospitalitate și pentru familii

Este important de reținut că familiile cu copii mici vor căuta adesea localuri care dispun de scaune pentru copii, pentru a oferi o experiență plăcută atât părinților, cât și copiilor. De ce este acest aspect atât de esențial? Pentru că părinții se pot relaxa în timpul mesei și se simt confortabil știind că cei mici au un loc special pentru masa lor.

  1. Diversificarea mobilierului pentru o experiență unică

Creează o varietate de zone de recreere în local pentru a permite clienților să aleagă locul potrivit pentru a se bucura de experiența culinară. De ce are acest lucru o importanță deosebită? Simplu, pentru că le oferă clienților posibilitatea de a alege cu ușurință zona în care doresc să se relaxeze.

  1. Asigurați un flux de circulație eficient

Evitați să plasați obiecte sau mobilier care pot îngreuna accesul la locul sanitar sau la bar. Un flux lejer va fi de ajutor atât personalului, cât și clienților, iar localul va părea mult mai primitor.

Cu o experiență de peste 30 ani în proiectarea și amenajarea spațiilor HoReCa pe piața internațională, echipa noastră adaugă un plus de valoare fiecărui proiect. Ne concentrăm asupra detaliilor, procesului meticulos de proiectare, în același timp garantând calitatea incontestabilă a materialelor.

Am avut o contribuție semnificativă în industrie, având succes în colaborarea cu peste 200 de restaurante, ajutându-le să-și deschidă porțile și să-și reinventeze imaginea. Pentru noi, fiecare proiect reprezintă o provocare pe care o abordăm cu pasiune, inovație și flexibilitate. Atât această abordare, cât și adaptabilitatea noastră ne-au ajutat să atingem rezultate superioare.

Dacă sunteți în căutarea unei echipe dedicate cu o vastă experiență în industria HoReCa, care să vă ajute să vă atingeți obiectivele și să transformați viziunea în realitate, suntem aici pentru dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu cele mai recente sfaturi și noutăți din industria designului HoReCa sau căutați consultanță specializată pentru achiziționarea mobilierului HoReCa, vă invităm să ne contactați la www.pmfurniture.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302