Secretele savorii preparatelor la grătar

Secretele savorii preparatelor la grătar
person Horeca
access_time_filled

condimentesolinaPrepararea cărnii la grătar nu mai este un simplu proces ci o adevărată artă culinară, prilej de sărbătoare și de socializare, practicat de către români din mai până în septembrie, în fiecare an. Din pasiune pentru gastronomie, Solina Romania, cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România, oferă soluția produselor de succes.

Condimentele, soluția gustului pontențat

Condimentele marca Gusticus sunt atent selecționate pentru a potența la maximum gustul fiecărui preparat pentru grătar, oferind savoarea specifică bucătăriilor lumii din țări precum: Polonia, Egipt, Vietnam, Indonezia, India, Turcia, România, Guatemala etc.

Marinadele Gusticus

Preparate din ingrediente de calitate, după rețete menite să asigure meniuri de succes, marinadele Barbeque Marinade, Cajun Marinade, Fish Marinade, Pui Marinade sau Spicy Marinade oferă un gust unic și o textură fragedă.

Sosurile Apollo, soluția savorii la fiecare meniu

Hamburger Sauce, Smokey Beast Sauce sau Hot&Spicy Sauce sunt alegerea perfectă de sosuri reci ready-to-eat, destinate asezonării preparatelor delicioase la grătar, astfel încât produsul final să aibă gust echilibrat.

Oferă plăcerea de a mânca, la fiecare preparat pregătit la grătar! Ingredientele din gama Gusticus și Apollo sunt ambalate în recipiente compacte, ușor de utilizat, care se adaptează oricărei bucătării.

retetasolinaromaniaCostițe de miel la grătar cu Apollo Mayo Peppadew

Ingredinte:

12-16 bucăți coaste de miel
Apollo Spicemix Lamb
Apollo Mayo Peppadew
Sare și piper
Oregano
Sparanghel verde, roșii cherry, ulei de măsline
Cartofi fierți, legume fine

Preparare:

Tăiați legumele și cartofii și condimentați-le cu oregano, sare și piper. Adăugați Appolo Spicemix Lamb peste costițele de miel. Prăjiți coastele pe grătar. Prăjiți cartofii și legumele în ulei de măsline. Serviți totul pe o farfurie și decorați cu Apollo Mayo Peppadew.

Consilier culinar Apollo – Chef Frans Bon.

Advertorial apărut în ediția 87 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302