URSUS lansează URSUS Cooler Red Orange

URSUS lansează URSUS Cooler Red Orange
person Horeca
access_time_filled

ursuscoolerredorangeURSUS își extinde gama prin lansarea URSUS COOLER RED ORANGE – un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii.

URSUS Cooler Red Orange îmbină perfect gustul berii și cel al limonadei cu suc de portocale roșii, adresându-se consumatorilor care vor o băutură răcoritoare pentru momentele de chill total din timpul zilei, din perioada verilor călduroase dar nu numai.

Noul URSUS Cooler Red Orange este un mix de bere făra alcool, creat special pentru iubitorii berilor cu arome care doresc să se relaxeze și să se răcorească cu o băutură fără alcool, dar fără să renunțe la gustul bogat al berii URSUS.

La nivel de imagine, noul sortiment URSUS Cooler Red Orange vine cu un nou logo minimalist și un ambalaj în culori vii care completează experiența proaspătă și răcoritoare, sporind astfel vizibilitatea și diferențierea la raft a produsului.

URSUS Cooler Red Orange beneficiază și de o nouă campanie de comunicare dezvoltată sub conceptul “Chill total”, care se axează pe momentele bine-meritate de chill-total în care consumatorii se pot bucura de o deconectare deplină alături de o bere răcoritoare.

Dinamica pieței de bere, cererea consumatorilor de produse cât mai variate cât și succesul pe care URSUS Cooler Lemon l-a avut pe piața din România, a determinat extinderea gamei cu noul URSUS Cooler Red Orange. Noul produs întregește gama Cooler și portofoliul Ursus Breweries, fiind o bere creată pentru iubitorii mărcii care își doresc ceva răcoritor, fără alcool, nerenunțând la marca lor preferată”, a declarat Ingrid Viuleț, Brand Manager Ursus Cooler.

Noul sortiment  este deja disponibil în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum si în locațiile de tip Horeca, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, doză de 500 ml și pachet de 4 doze.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302