Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu MegaMarket.ro

Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu MegaMarket.ro
person Horeca
access_time_filled

comertonlineselgros2Selgros Cash&Carry România a inițiat un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket.ro. Peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare comercializate de către Selgros pot fi acum achiziționate online și livrate direct cumpărătorilor, în 24 de ore. Produsele pot fi comandate de oricine pe website sau prin intermediul aplicației disponibile în Google Play și App Store.

„Prin intermediul partenerului nostru –  MegaMarket.ro –  le oferim clienților posibilitatea de a  beneficia de calitatea, varietatea și prețurile produselor Selgros, precum și de cele mai bune servicii de livrare. Sunt disponibile peste 11.000 de produse pentru clienții care își pot face cumpărăturile confortabil și rapid, primindu-le apoi acasă sau la birou, într-un interval orar ales. În acest moment serviciul de livrare online este disponibil în București, Otopeni și Corbeanca, urmând ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile în magazinele Selgros să fie achiziționate online  și în Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov. Până la finalul anului se vor acoperi toate orașele mari” ” a declarat Pia Krauss, Selgros Cash&Carry România.

„Am pornit la drum alături de Selgros acum mai bine de zece ani asigurând servicii de aprovizionare pentru un număr restrâns de clienți. Acum, când piața comerțului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce în ce mai mulți clienți preferă să-și facă cumpărăturile zilnice online, am regândit întreaga platformă pentru a oferi cea mai bună experiență de cumpărături online”, a declarat Remus Popa, MegaMarket.ro

Pentru a înlesni experiența de cumpărare a clienților, produsele disponibile pe MegaMarket.ro au fost împărțite în categorii precum Băcănie, Alimente proaspete, Brutărie, Băuturi, Îngrijirea copilului, Casă și birou, Îngrijire personală, Pet Shop și Papetărie. În viitorul apropiat gama va fi extinsă și cu produse din categoriile Articole Casnice și de Bucătărie, Casa și Grădina, Electronice și Electrocasnice, Jucării etc.

Odată ce contul de utilizator a fost creat pe MegaMarket.ro, clienții pot căuta produsele după propriile liste de cumpărături, pot ține sub control bugetul alocat sau pot vizualiza istoricul comenzilor realizate.

cumparaturionlineselgrosPlata pentru produsele achiziționate online se poate face prin intermediul cardului, atât pe website, cât și prin aplicația de smartphone, prin intermediul soluției securizate MobilPay, unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online prin card. De asemenea, clienții pot plăti în numerar, în momentul livrării comenzii, sau prin ordin de plată, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept și comercializează exclusiv produse disponibile în magazinele Selgros Cash&Carry din România.

Despre Selgros România

Selgros Cash&Carry România este una dintre cele mai importante companii din comerțul românesc, deschizând aici 19 magazine începând cu anul 2001, când s-a lansat în România.

Despre Mega Market

Domeniul MegaMarket.ro a fost înregistrat în 2002 și asigură de peste 10 ani servicii de aprovizionare online, având ca unic partener online Selgros Cash&Carry.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302