Freya este prima platformă software HoReCa ce a integrat SEQR

Freya este prima platformă software HoReCa ce a integrat SEQR
person Horeca
access_time_filled
  • SEQR este o soluție nouă și inovatoare de plată cu telefonul mobil

Seamless România, furnizorul soluției inovatoare de plată cu telefonul mobil SEQR și Soft Tehnica, deținătoarea platformei de gestiune Freya pentru HoReCa & Retail (http://www.freyasoft.ro/), au semnat de curând un parteneriat pentru piața din România. Software-ul Freya devine astfel prima soluție HoReCa ce integrează în funcționalitățile sale SEQR, o aplicație pentru smartphone sigură și ușor de utilizat, care înlocuiește numerarul și cardurile bancare.

Prin intermediul SEQR, cumpărătorii pot achita nota de plată în cafenele și restaurante și totodată pot plăti în magazine și online. În locațiile HoReCa, clienții trebuie doar să scaneze cu telefonul mobil codul QR alăturat notei de plată și să aprobe tranzacția cu codul PIN. Aplicația este conectată la contul bancar al utilizatorului. GarantiBank este prima instituție financiară din România care face disponibilă aplicația SEQR clienților săi. Toate chitanțele și istoricul plăților sunt salvate în telefon.

solutieSEQR

SEQR oferă atât comercianților, cât și cumpărătorilor o soluție de plată modernă și suntem bucuroși să o facem disponibilă prin intermediul Freya. SEQR este cea mai simplă, rapidă și sigură metodă de plată de pe piață. Aplicația este gratuită pentru cumpărători, iar comercianții beneficiază de costuri ale tranzacției mai mici cu 50% decât cele ale companiilor de carduri, un ajutor necesar pentru dezvoltarea afacerii. Mai mult, hotelurile, restaurantele și cafenelele pot beneficia de SEQR fără ca implementarea soluției să necesite echipamente sau mecanisme costisitoare„, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

Industria HoReCa beneficiază, totodată, de un canal de comunicare cu clienții complet nou și inovator. Aplicația SEQR oferă o secțiune dedicată promovării prin intermediul căreia comercianții pot ajunge la clienții noi și la cei existenți cu oferte personalizate. Utilizatorii SEQR pot vizualiza pe telefon promoții, programe de fidelizare sau orice alte campanii. Companiile pot astfel să genereze vânzări și își pot răsplăti cumpărătorii.

Echipa Soft Tehnica a avut dintotdeauna o afinitate către inovație, din acest motiv integrarea soluțiilor noastre HoReCa cu un sistem de plată ultramodern este o oportunitate excelentă. Ne bucurăm să fim în pas cu progresul tehnologic și credem că tehnologia trebuie și poate să ne simplifice viețile din multe puncte de vedere. Și ce poate fi mai simplu decât să plătești instantaneu la restaurant folosind un obiect pe care îl porți oricum mereu la tine? Motiv pentru care sunt sigur că soluția de plată prin SEQR va fi foarte bine primită, atât de administratorii de localuri, cât și de clienți„, a declarat Iulian Popescu, Director General Soft Tehnica, dezvoltatorul Freya.

freya

Despre SEQR

Dezvoltată de către Seamless, SEQR (se•cure) este cea mai utilizată soluție „mobile wallet” în magazinele și în mediul online din Suedia și din Europa. Cu SEQR oricine poate plăti cu smartphone-ul în magazine, restaurante, benzinării, parcări și online și poate efectua transferuri de bani fără comisioane. Mai mult, poate să își păstreze bonurile în format digital și să primească oferte și promoții direct prin intermediul aplicației. Cu SEQR, utilizatorul doar scanează codul QR de la casa de marcat și aprobă plata cu codul PIN. Rapid, ușor și sigur. SEQR permite comercianților să beneficieze de costuri de tranzacționare semnificativ mai reduse decât cele ale companiilor de carduri. Platforma unică a SEQR a fost dezvoltată de către Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de plată cu telefonul mobil la nivel mondial. Fondată în 2001 și activă în 30 de țări, Seamless operează mai mult de 3,1 mld. de tranzacții anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vânzare active. În Suedia, soluția SEQR este diponibilă pentru cumpărături în cele mai mari lanțuri de magazine și fast food și în rețele naționale precum McDonald’s, Hemköp și Ur&Penn. În 2013, SEQR a fost lansată în România împreună cu GarantiBank, iar din 2014 va deveni activă în Belgia, împreună cu bpost Bank. Compania Seamless este tranzacționată la Bursa Nasdaq OMX Stockholm, sub abrevierea SEAM.

Despre Soft Tehnica – http://www.softtehnica.ro/

SOFT TEHNICA este o companie de software organizată pe mai multe verticale, care acoperă o arie largă de activități din domeniul informatic și al tehnicii de calcul: de la consultanță de specialitate, analiză și producție software până la instalări și configurări de rețele, integrări de sisteme informatice și soluții la cheie. Freya este una dintre verticalele dezvoltate de companie care s-a specializat pe dezvoltarea și integrarea sistemelor software în domeniul HoReCa. Având o experiență de peste 7 ani, Freya a devenit unul dintre principalii furnizori de software pentru HoReCa din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302