Solina România lansează Grill Adventure 2024

Solina România lansează Grill Adventure 2024
person Horeca
access_time_filled

Noua gamă de soluții inovative pentru grătar!

Anul 2024 este despre mâncarea care creează nostalgie și familiaritate, mâncarea de tip ”comfort food”, asezonată cu note de gust desprinse din gastronomia globală, o fuziune între tradițional și inovație, care conturează trend-urile de consum. Conform MINTEL, la nivel global, 39% dintre consumatori susțin că deciziile de cumpărare le sunt influențate de modul în care un produs le afectează sănătatea sau starea de bine, ceea ce arată o orientare către produsele cu beneficii pentru sănătate.


Grătarul este una dintre cele mai populare metode de gătit, un preparat tradițional asociat cu întâlnirile cu prietenii sau familia. Comportamentul de consum al românilor se află într-o continuă evoluție. De aceea am creat o gamă nouă și mai sustenabilă de marinate, alături de cârnați și soluții de mititei și am transformat grătarul comun într-o aventură extraordinară.


GRILL ADVENTURE 2024 reinventează ingredientele pentru grătar, printr-o selecție specială de marinade & soluții pentru cârnați/mititei, menite să ofere noi experiențe culinare, cu note de gust, condimente și arome diferite inspirate din întreaga lume.


Marinadele NEXT GENERATION aduc inovația în prim-plan printr-o formulă unică cu mutiple beneficii:
•ingrediente prietenoase cu mediul
•conținut redus de grăsimi
•conținut redus de zahăr
•mai puțin fum în procesul de grill
•stocare la temperatură ambientală
•ușor de folosit
•ready-to-use

Specificul marinadelor își găsește originea în bucătăriile internaționale ale lumii, amprentând carnea la grătar prin note de gust speciale și accente dulci, picante, lemnoase și proaspete. Astfel, preparatele la grătar au o savoare aparte, alături de frăgezime și suculență, recreând pentru consumatorul final experiența meniurilor fine-dining, disponibile în propria casă.
A venit timpul să regândim soluțiile culinare și să facem ca alimentele să conteze pentru oameni și pentru planetă, DESCOPERĂ aici noile soluții pentru GRĂTAR!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302