‏Waterboyz România explică importanța spațiilor recreative în HoReCa

‏Waterboyz România explică importanța spațiilor recreative în HoReCa
person Horeca
access_time_filled

Experiența clienților HoReCa în timpul unei vizite la restaurant sau hotel este adesea strâns legată de posibilitatea ca cei mici să se poată juca, iar adulții să se poată relaxa. Copiii fericiți asigură părinți fericiți.

‏Amenajarea spațiilor recreative aduce beneficii multiple industriei HoReCa, de la creșterea atractivității locației până la generarea de venituri suplimentare. În plus, aceste spații contribuie la creșterea duratei șederii clienților și oferă o experiență îmbunătățită, elemente cheie în diferențierea pe piață și în construirea unei baze solide de clienți fideli.

Spații recreative pentru restaurante și hoteluri

‏Restaurantele cu locuri de joacă atrag familii, oferind divertisment pentru copii și o experiență mai plăcută pentru părinți, ceea ce poate încuraja consumul și fidelizarea clienților. În plus, organizarea evenimentelor speciale pentru copii poate adăuga valoare și poate crește veniturile.

‏Pentru hoteluri, jocurile arcade amplasate lângă recepție sau într-o zonă dedicată diversifică opțiunile de divertisment pentru oaspeți în zilele cu vreme nefavorabilă și pot transforma spațiile comune în surse de venit suplimentar, îmbunătățind satisfacția clienților.

‏De asemenea, terenurile de sport oferă o sursă de activitate fizică pentru oaspeții de toate vârstele și o sursă de venit pentru hotel. Prin închirierea pe oră a terenurilor de tenis sau padel, afacerile din domeniul ospitalității pot atrage, pe lângă oaspeții hotelului, și localnicii în căutare de activități sportive regulare.

Profit-share pentru maximizarea atractivității cu investiții minime

‏Programul de profit-share propus de Waterboyz România permite partenerilor Horeca să beneficieze de echipamente de agrement fără investiții inițiale, cu un sistem de împărțire a profiturilor generate. Această abordare reduce riscul financiar pentru proprietarii de afaceri și încurajează inovația în amenajarea spațiilor de ospitalitate.

Soluții de sezon dedicate litoralului romanesc

‏Waterboyz România aduce soluții pentru hotelurile și restaurantele de la malul Mării Negre și din Delta Dunării, oferind servicii de închiriere pe termen lung, care vizează atragerea familiilor cu copii. Prin închirierea echipamentelor de joacă și a gonflabilelor profesionale, Waterboyz răspunde nevoilor sezoniere ale operatorilor HoReCa de a oferi experiențe memorabile oaspeților, cu cele mai reduse costuri. Aceste facilități au montaj autorizat ISCIR gratuit, transport și mentenanță incluse, promițând atragerea clienților cu copii, creșterea încasărilor, o îmbunătățire a satisfacției clienților și un avantaj competitiv pe piață.

‏Soluțiile oferite de Waterboyz România contribuie semnificativ la îmbogățirea ofertei operatorului HoReCa, punând accentul pe experiența clientului și pe crearea de valoare adăugată pentru afaceri. Prin integrarea spațiilor de joacă sau recreative, Waterboyz facilitează accesul la divertisment de calitate, consolidând poziția partenerilor săi pe piața ospitalității.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302