Soluții eficiente de dezinfectare cu radiație UV-C

Soluții eficiente de dezinfectare cu radiație UV-C
person Horeca
access_time_filled

Calitatea aerului pe care îl respirăm și curățenia suprafețelor pe care le atingem au un efect profund asupra sănătății și bunăstării noastre. Suntem cu toții expuși riscului de a contacta și răspândi viruși și bacterii, în special în zonele publice aglomerate, cum ar fi restaurante, săli de mese, birouri, magazine, școli și muzee. O modalitate dovedită și eficientă de a neutraliza viruși, bacterii și microorganisme dăunatoare este prin radiația UV-C.
SHS Dynamic Instal vă oferă soluții profesionale dedicate necesităților dumneavoastră pentru a trăi și lucra într-un mediu fără viruși, bacterii și microorganisme dăunătoare.
Ca răspuns la pandemia de COVID-19, în anul 2020 SHS Dynamic Instal SRL a stabilit parteneriate cu firme importante în domeniul dezinfectării cu radiație UV-C a aerului și suprafețelor, fiind capabilă să ofere soluții complete de dezinfectare pentru asigurarea gradului de biosecuritate, necesar specificului fiecărei activități sau spațiu de lucru și locuit.


În anul 2019 SHS Dynamic Instal și-a autorizat propriul Laborator de analiză și încercări în activitatea de construcții – grad II pentru profilul IAE (Instalații și aparataje electrice) și pentru profilul IVC (Instalații de ventilații și climatizare), dispunând și de echipamente etalonate pentru măsurarea dozajului de radiație UV-C pentru dezinfectare, cât și pentru măsurarea intensității surselor de radiatie UV-C utilizate în procesul de dezinfectare.”

Seria de echipamente TB de la American Ultraviolet, dispozitive de dezinfectare a aerului în cameră în prezența oamenilor, concepute special pentru dezinfectarea aerului din partea superioară a încăperilor. Echipamentele TB încorporează jaluzele reglabile, care direcționează radiația UVC, în siguranță, deasupra nivelului de contact vizual, respectiv 2,20 m, în camerele cu ocupanți. Lămpile UV-C nu generează ozon.

UV-HEXA, produs de firma Imperial Polonia este un purficator de aer cu montare pe perete, tavan sau pe pardoseală. Dozajul ridicat de UV-C și filtrele avansate oferă un efect germicidal maxim, asigurând dezinfectarea aerului și prevenirea infecțiilor secundare, eliminand bacterii, viruși, ciuperci și mucegai, fără generare de ozon.
Designul său compact se pretează utilizării în diverse locații: săli de mese, restaurante, birouri, școli, magazine, rezidențiale.

Seria KE (Kitchen Exhaust) de la American Ultraviolet sunt echipamente ce se montează în tubulatura de evacuare de la hotele restaurantelor, fiind concepute pentru a reduce emisiile de mirosuri și depunerile de grăsime asociate în mod obișnuit activităților din bucătării. Corpurile KE contribuie, de asemenea, la un mediu de bucătărie mai sigur, reducând pericolele incendiilor de grăsime. Expunerea contaminanților din aer la lumina UV-C și la ozon îndepărtează, practic, toate particulele de grăsime mai mari de 8 microni. Acești compuși mici, inofensivi, sunt apoi neutralizați cu fluxul de aer evacuat, lăsând hotele de evacuare a bucătăriei libere de grăsimi periculoase și reducând mirosurile neplăcute de la evacuarea ventilatorului.

APLICAȚII
Corpurile din seria KE (Kitchen Exhaust) produse de firma American Ultraviolet sunt soluții ideale pentru menținerea curată a tubulaturii hotelor de la bucătăriile restaurantelor, bucătării comerciale (inclusiv cele din hoteluri, cazinouri, centre de convenții, stațiuni etc.); bucătării industriale care produc mâncare din pește și carne; și alte medii în care grăsimea și uleiul sunt folosite pentru coacere sau prăjire.

BENEFICII
= Reduceți riscul de incendiu minimizând depunerile de grăsime;
= Reduce mirosurile neplăcute;
= Prelungiți durata de viață a echipamentului prin reducerea depunerilor de grăsime;
= Eliminați necesitatea curățării suplimentare a hotei de evacuare și a conductelor;
= Îmbunătățiți debitul de evacuare prin menținerea tubulaturii de evacuare de la hotele bucătăriilor în permanență curată.

Bio-Wall , produs de firma Canadiana SANUVOX, este un purificator de aer UV, care se montează în tubulatura de ventilație.
Avantajele si beneficiile utilizării sistemului pentru dezinfectarea aerului Bio-Wall:
= Îmbunătățește drastic calitatea aerului interior;
= Tratează continuu întreaga tubulatură de ventilație;
= Distruge până la 99,99% din contaminanții biologici și chimici dintr-o singură trecere.

SANUVAIR® S100 produs de firma SANUVOX Canada este un purificator de aer, ideal pentru birouri, cafenele, restaurant, săli de mese, lobby-uri, săli de așteptare, grădinițe, hoteluri.
Sanuvair® S100 este o unitate de sine stătătoare și compactă, concepută pentru tratarea contaminanților aerieni. Această unitate este proiectată pentru până la 46 de mp și poate fi instalată într-un tavan casetat sau vertical sau pe un perete.

+4 0744 337 357; contact@uv-dezinfectare.ro
Virgil Plesoianu 12, Sector 1, BUCURESTI
www.uv-dezinfectare.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302