Twispay anunță link-urile de plată, pentru industria HoReCa

Twispay anunță link-urile de plată, pentru industria HoReCa
person Horeca
access_time_filled

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care operează sub brandul Twispay, vine în întâmpinarea clienților din industria HoReCa cu un serviciu dedicat – link-urile de plată. Acestea sunt ideale pentru operatorii de restaurante care vor să accepte plăți prin card pentru confirmarea rezervărilor sau pentru achitarea în avans a meniurilor unor evenimente, fără a avea, însă, o metodă de plată online implementată pe site. 

Link-urile de plată sunt URL-uri care, odată accesate, duc utilizatorii pe o pagină de plată securizată, ce le permite să finalizeze o comandă. 

Știm că, în multe situații, cum sunt evenimentele de 14 Februarie, de exemplu, operatorii HoReCa au nevoie să încaseze o formă de avans parțial sau total, pentru confirmarea rezervărilor la restaurant. Acest lucru îi ajută să estimeze corect numărul de participanți și să își eficientizeze resursele. De obicei, procesul de încasare a avansului este unul anevoios – clientul trebuie să solicite o factură, pe care o primește fie pe social media, prin chat, fie pe email și să o achite din contul său bancar. Alteori, plata se face direct la restaurant, ceea ce presupune o vizită fizică acolo. Link-urile de plată permit comercianților să încaseze plata online, chiar dacă nu au un site de e-commerce. Totul se face într-un mod extrem de simplu, 100% sigur, conform cu legislația existentă în domeniul plăților și protecției datelor cu caracter personal. Practic, accesând un link, clientul ajunge pe o pagină securizată, unde își poate introduce datele de card”, spune Ciprian Stoica, Chief Operations Officer, în cadrul Twispay. 

Link-urile de plată Twispay pot fi generate în mai puțin de un minut, folosind panoul de acces in aplicație dedicată comercianților. Ele pot fi folosite pentru unul sau mai mulți clienți. Operatorii HoReCa trebuie doar să introducă manual sau automat informațiile cheie – valoare financiară, moneda și descrierea serviciului / produsului. Odată activat, link-ul poate fi trimis clienților prin SMS, email sau chat, poate fi împărtășit pe social media sau pe alte site-uri. La fel ca în cazul plăților online, cu cardul, și plățile aferente link-urilor de plată sunt creditate instant în contul comerciantului si decontate conform contractelor.
Mai multe detalii: https://www.twispay.com/ro/payment-links/

Despre Twispay
Parte a rețelei Elrond, Capital Financial Services, care operează prin brandul Twispay, este o instituție emitentă de monedă electronică, prima de acest fel licențiată în 2013 de către Banca Națională a României. Compania oferă servicii de emitere de monedă electronică și de procesare de plăți pentru tranzacții online, prin intermediul VISA, Mastercard sau prin alte metode de plată alternative. 

Printre clienții Twispay se numără Fit4You Delivery, AVStore și Colete Online. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302