Vestimentație profesională pentru imaginea afacerii tale

Vestimentație profesională pentru imaginea afacerii tale
person Horeca
access_time_filled

vestimentatiegregorVestimentația profesională este mijlocul modern si influent de comunicare nonverbală pe care astăzi îl avem la dispoziție, cu un rol de multe ori ignorat în activitatea noastră și anume alegerea vestimentației adecvate. Indiferent de tipul organizației în care oamenii activează, designul și stilul vestimentației profesionale pe care îl adoptă, comunică celorlalți informații despre ei, dar mai ales despre afacerea din care sunt parte.

Gregor Provest, distribuitor autorizat al mărcii GIBLOR’S Italia, oferă Vestimentație Profesională care se distinge prin:

  • Stilistica produselor actualizată anual
  • Croiul modern în concordanță cu tendințele modei
  • Calitatea materialelor și confecție de calitate
  • Lejeritate și durabilitate la purtare

Compania se adresează beneficiarilor cu produse din categoriile:

HO.RE.CA. ȘI SERVICII – O  varietate de articole de îmbrăcăminte confortabile și moderne pentru personalul din hoteluri, restaurante, catering și servicii conexe, ce crează o imagine a eficienței și profesionalismului.

VESTE ȘI ȘORTURI – Asortate ca stil și model, în culori clasice sau variante combinate cu fantezie pentru ospătari și personalul din baruri, cafenele, bistro-uri, pizzerii și terase,  care chiar într-o vestimentație profesională reușesc să transmită o imagine de eleganță.

CHEF STYLE – Jachete, șorturi și accesorii diverse (bonete, toci, triunghiuri, pantofi și saboți) pentru bucătari și personalul din bucătăriile profesionale, disponibile atât din clasica țesătură albă de bumbac cât și din țesături tehnice și fantezie pentru o imagine modernă a „stilului Chef”.

WELLNESS & SPA – Vestimentație pentru personalul din Wellness & SPA, saloane de înfrumusețare, întreținere corporală și hair styling, din țesături tehnice și antimurdărire în măsura de a satisface cei mai exigenți clienți printr-o imagine practică și tinerească.

Vizitati site-ul www.gregor.ro, selectați produsele ce prezintă interes și nu ezitați să-i contactați direct pentru a vă oferi informații și cele mai bune oferte, pentru că Imaginea ta contează!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302