Vizitează cel mai mare showroom de piatră naturală din România

Vizitează cel mai mare showroom de piatră naturală din România
person Horeca
access_time_filled

în showroom-ul PIATRAONLINE din București, Aleea Teișani nr. 137a, găsești peste 1500 de produse din piatră naturală (plăci și mozaicuri din travertin, marmură, ardezie, pentru amenajări de interior și exterior, dar și lavoare pentru bucătărie sau baie și cădițe de duș). Ai la dispoziție 1000 de metri pătrați suprafață de expoziție, 100 de spații concept, pe două niveluri. Showroom-ul a fost proiectat de arhitecții de la Phenomena Laboratory, iar amenajarea sa a implicat 120 de oameni care au lucrat timp de șase luni.

showroompiatranaturala4

Ceea ce impresionează încă din primul moment în care treci pragul showroom-ului este recepția – un spațiu creativ, cu elemente tradiționale. La parter, mai poți vizita spații concept – o cramă, un studio foto, un magazin de modă și o cafenea, toate cu piatră naturală în rol principal. în zona lavoarelor, poți vedea diferitele tipuri de lavoare din piatră, în diferite stiluri și finisaje, piese ce vor înfrumuseța bucătăria sau baia. Mr. Wow este personajul ce reprezintă echipa PIATRAONLINE: prietenos și pregătit să-ți fie alături cu sfaturi și informații.

showroompiatranaturala1

Zona colonială, cu canapele și semineu, este și un spațiu funcțional, destinat clienților care așteaptă încărcarea materialelor. Imediat lângă, găsești labirintul – unde sunt expuse zeci de tipuri de piatră pentru placări verticale, urmat de o instalație spectaculoasă din coloane de bazalt, numită Zona îngerilor.

“Un ambient trebuie gândit scenografic, ca într-o piesă de teatru. Dacă vreau un ambient cald, îl reglez din lumină. Dacă pui în operă o piatră, ai de face cu un material viu, trebuie tratat ca atare, trebuie hrănit și atunci el îți va răspunde frumos, îți va arăta cine e de fapt și de drept”, spune arhitect Eduard Baicu, de la Phenomena Laboratory.

showroompiatra

La etaj, atenția îți va fi atrasă în primul rând de peretele placat cu terrazzo, un material curajos, în pattern-uri fascinante. Urmează Aleea Conceptelor, zonă în care te poți inspira din diferitele asocieri de piatra naturala expuse: marmură, travertin, ardezii sau onix. Tot la etaj, showroom-ul găzduiește și un loc de întâlnire – o masă creata din piatră naturală, unde clienții pot studia planurile proiectului, alături de arhitectul sau designerul de interior cu care lucrează.

Vizita în showroom-ul PIATRAONLINE

Poți vizita showroom-ul de luni până vineri, de la ora 9 până la ora 18, dar și sâmbătă, când programul showroom-ului începe la ora 10 și se încheie la ora 15. Poți consulta harta aici.

Ar mai trebui să știi că, o dată ajuns în showroom-ul PIATRAONLINE, vei beneficia de recomandări și consultanță pentru proiectul tău direct de la un specialist în piatră naturală. Mai mult, dacă ai nevoie de servicii de montaj, PIATRAONLINE îți poate pune la dispoziție și o echipă de montatori cu experiență.

showroompiatranaturala3

Rockstar Construct, compania care operează brandul PiatraOnline, are o istorie de 8 ani pe piața locală iar din 2014 este membră a Marble Institute of America. Pe lângă showroom-ul din Aleea Teișani, poți achiziționa piatră naturală pentru amenajări și de pe site-ul PiatraOnline.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302