Designul farfuriei … și multe alte gânduri
Iată un subiect pe care l-am mai abordat într-un fel saul altul în această revistă și cu alte ocazii sau la multele conferințe unde am vorbit -…
Citeste mai mult
Iată un subiect pe care l-am mai abordat într-un fel saul altul în această revistă și cu alte ocazii sau la multele conferințe unde am vorbit -…
Citeste mai mult
În 2024, obiceiurile de consum ale acestor generații modelează viitorul industriei, iar producătorii de vinuri sunt nevoiți să se adapteze pentru a rămâne competitivi.
Citeste mai mult
Gestionarea bucătăriei într-un mod sustenabil, nu înseamnă doar economie pentru management.
Citeste mai mult
Verile toride, caracterizate prin temperaturi extrem de ridicate și perioade prelungite de secetă pun la încercare rezistența viilor și capacitatea viticultorilor de a produce vinuri de calitate.
Citeste mai mult
Adaptarea la aceste noi trend-uri este esențială pentru industria alimentară și mai ales pentru crearea produselor de mâine.
Citeste mai mult
Alexandru Stoica, fondator și administrator al companiei Chocoland, vorbește despre nevoia din piață a produselor personalizate și relația cu segmentul HoReCa.
Citeste mai mult
Slow food s-a născut la Bra, în anul 1986, fondatorul fiind Carlo Petrini. Această mișcare s-a născut pentru a fi un contrast la tot ce era fast-food,…
Citeste mai mult
Legea nr. 49/2024 pentru modificarea și completarea Legii nr. 217/2016 impune operatorilor din sectorul agroalimentar să adopte măsuri de prevenire a risipei alimentare înainte de a neutraliza…
Citeste mai mult
În martie 2024, Düsseldorf, Germania, a găzduit cea de-a 30-a ediție a ProWein, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase târguri internaționale de vinuri și băuturi…
Citeste mai mult
Într-o lume în continuă schimbare, consumatorii devin din ce în ce mai interesați de experiențele lor de consum, iar producătorii trebuie să fie în pas cu preferințele…
Citeste mai mult