
Arome de gutui, scorțișoară…vin fiert și colinde!
Să fim mai îndrăzneţi, să ne lăsăm pradă instinctelor gustative şi să vedem vinul şi din alte perspective!
Citeste mai multSă fim mai îndrăzneţi, să ne lăsăm pradă instinctelor gustative şi să vedem vinul şi din alte perspective!
Citeste mai multLegea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…
Citeste mai multPentru a lămuri lucrurile și a aduce lumină asupra unor termeni ca vin biodinamic, organic sau natural, somelierul Andrei Popa a vorbit cu reprezentanții cramei Domeniul Bogdan,…
Citeste mai multCa să lămurim problema ”vinului cu defect”, în acest articol voi descrie defectele întâlnite, cauzele și cum pot fi evitate.
Citeste mai multUn articol în care vă propunem să descoperim cu ce se delectau înaintaşii noştri în secolul al - XIX - lea.
Citeste mai multDacă la o masă clienții oscilează între vinurile albe și roșii, chelnerul/somelierul vine cu soluția “salvatoare”: vin rosé.
Citeste mai multMETRO România vine cu o recomandare exclusiv în luna septembrie, plita cu inducție METRO Professional, model GIC 3500.
Citeste mai multFood Marketul este un concept mai nou în România, însă în plină dezvoltare, spații de acest tip încep să fie create în orașe din țară.
Citeste mai multCâteva reguli pe care le recomandă somelierul Andrei Popa pentru a fi urmate înainte de degustare și în timpul acesteia.
Citeste mai multLa români modul de a mânca a avut legătură cu dezvoltarea economică pe care a avut-o țara în diverse epoci.
Citeste mai mult