FOOD&BEVERAGE

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

person Sergiu Nedelea, somelier
access_time_filled

Legea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…

Citeste mai mult
Defectele vinului

Defectele vinului

person Andrei Popa, somelier
access_time_filled

Ca să lămurim problema ”vinului cu defect”, în acest articol voi descrie defectele întâlnite, cauzele și cum pot fi evitate.

Citeste mai mult
A mânca sănătos

A mânca sănătos

person Cristian Moșneanu, Petre Buneci
access_time_filled

La români modul de a mânca a avut legătură cu dezvoltarea economică pe care a avut-o țara în diverse epoci.

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302