FOOD&BEVERAGE

Despre gătit în zilele noastre…

Despre gătit în zilele noastre…

person Antonio Passarelli, vicepreședinte ABR
access_time_filled

Chef Antonio Passarelli vorbește despre poezia ingredientelor reale, a ingredientelor care au ceva de spus, a ingredientelor care știu să-și exprime originile.

Citeste mai mult
Trendurile culinare ale anului 2023

Trendurile culinare ale anului 2023

person Antonio Passarelli, vicepreședinte ABR
access_time_filled

Un nou trend culinar, ce se face simțit de câțiva ani încoace în Italia, Franța și Spania, este acela care presupune o întoarcere la origini, adică prepararea…

Citeste mai mult
Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

person Sergiu Nedelea, somelier
access_time_filled

Legea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302