
Despre gătit în zilele noastre…
Chef Antonio Passarelli vorbește despre poezia ingredientelor reale, a ingredientelor care au ceva de spus, a ingredientelor care știu să-și exprime originile.
Citeste mai multChef Antonio Passarelli vorbește despre poezia ingredientelor reale, a ingredientelor care au ceva de spus, a ingredientelor care știu să-și exprime originile.
Citeste mai multIncluderea în oferta turistică a unei experiențe turistice plăcute este crucială pentru succesul pe termen lung al destinațiilor.
Citeste mai multUn nou trend culinar, ce se face simțit de câțiva ani încoace în Italia, Franța și Spania, este acela care presupune o întoarcere la origini, adică prepararea…
Citeste mai multOrdinul 201/2022 al ANPC, care va intra în vigoare la data de 15 martie 2023, prevede indicarea ingredientelor cu gramajele aferente, a valorilor nutriționale, aditivilor și alergenilor…
Citeste mai multUnele tendințe sunt amânate de ani de zile, altele se pierd înainte de a avea timp să prindă rădăcini pe piață.
Citeste mai multDe la finalul anului 2022, a devenit obligatorie indicarea informațiilor privind tipul și cantitatea ingredientelor în produsele alimentare finite sau mâncărurile pe care orice unitate HoReCa le…
Citeste mai multEchipa României s-a clasat pe locul 5 la Concursul Mondial de Degustare 2022!
Citeste mai multSă fim mai îndrăzneţi, să ne lăsăm pradă instinctelor gustative şi să vedem vinul şi din alte perspective!
Citeste mai multLegea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…
Citeste mai multPentru a lămuri lucrurile și a aduce lumină asupra unor termeni ca vin biodinamic, organic sau natural, somelierul Andrei Popa a vorbit cu reprezentanții cramei Domeniul Bogdan,…
Citeste mai mult