Bucătăria românească a secolului al – XIX – lea
Un articol în care vă propunem să descoperim cu ce se delectau înaintaşii noştri în secolul al - XIX - lea.
Citeste mai multUn articol în care vă propunem să descoperim cu ce se delectau înaintaşii noştri în secolul al - XIX - lea.
Citeste mai multDacă la o masă clienții oscilează între vinurile albe și roșii, chelnerul/somelierul vine cu soluția “salvatoare”: vin rosé.
Citeste mai multMETRO România vine cu o recomandare exclusiv în luna septembrie, plita cu inducție METRO Professional, model GIC 3500.
Citeste mai multFood Marketul este un concept mai nou în România, însă în plină dezvoltare, spații de acest tip încep să fie create în orașe din țară.
Citeste mai multCâteva reguli pe care le recomandă somelierul Andrei Popa pentru a fi urmate înainte de degustare și în timpul acesteia.
Citeste mai multLa români modul de a mânca a avut legătură cu dezvoltarea economică pe care a avut-o țara în diverse epoci.
Citeste mai multExistă o modalitate mai bună de promovare a vinului decât cea prin ascultarea consumatorilor: Educarea lor!
Citeste mai multPersonal, iubesc vara! Dar vara înseamnă și orașe care se golesc în weekend, când te-ai aștepta să lucrezi mai mult.
Citeste mai multUn articol despre vinurile roșii care pot fi servite reci și caracteristicile pe care trebuie să le aibă acestea pentru a se potrivi cinelor de vară.
Citeste mai multConsiderată cea mai nobilă dintre băuturi, şampania este băutura sacră, este băutura regilor, dar în acelaşi timp este a tuturor.
Citeste mai mult