Trendurile pieţei muncii în sezonul 2024
Un element de noutate este faptul că mulţi angajatori și-au deschis locațiile mult mai pregătiţi ca în alţi ani.
Citeste mai mult
Un element de noutate este faptul că mulţi angajatori și-au deschis locațiile mult mai pregătiţi ca în alţi ani.
Citeste mai mult
Ca profesor coordonator în concursurile de profil încerc să imprim copiilor un cod de conduită, comunicare și vestimentație care adesea sunt sursa nemulțumirii în contextul formal de…
Citeste mai mult
Prof. univ. dr. Gabriela Țigu, Decan al Facultății de Business și Turism, Academia de Studii Economice București, a vorbit despre relansarea programului postuniversitar Strategic Hospitality Management din…
Citeste mai mult
Ce putem face astfel încât să armonizăm mai bine şi mai repede oameni care vin din culturi diferite de a noastră?
Citeste mai mult
Odată cu inițiativele guvernamentale de finanțare națională anunțate pentru anul bugetar 2024, sectoarele HoReCa pot beneficia de noi resurse de sprijin antreprenorial, în special printre femei.
Citeste mai mult
Evenimentele de travel gastronomic oferă clienţilor ceva diferit, sofisticat şi unic. Se întâmplă doar într-o anumită perioadă, cu participarea unor chefi influenţi în peisajul gastronomic, prin crearea…
Citeste mai mult
ANPC, DSV, DSP, ISU, ANAF, autoritățile locale, poliție, autoritățile de mediu şi, mai nou, RETURO, cu toţii doresc să se impună, să aplice legislaţia în vigoare să…
Citeste mai mult
Explorăm în acest articol de ce hotelurile boutique sunt preferate de mulți clienți, ce le face unice și atrăgătoare, precum și aspectele legale și tehnologice care stau…
Citeste mai mult
Un articol care evidențiază temele cheie și concluziile principale din prima zi a cursului susținut de Raluca Epureanu, Management Consultant, Customer Eperience, numit "Hospitality REimagined".
Citeste mai mult
Erasmus este un program emblematic al Uniunii Europene creat pentru educație, formare, tineret și sport, care a fost inițiat în 1987.
Citeste mai mult