ROMHOTEL 2015 reuneşte peste 70 de companii din industria ospitalităţii

ROMHOTEL 2015 reuneşte peste 70 de companii din industria ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

romhoteleditia2015între 12 și 15 noiembrie, în Centrul Expozițional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalității, Expoziția Internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL. Peste 70 de companii din cinci țări vor prezenta, pe parcursul a patru zile, o serie de produse și servicii specifice pieței de HORECA, precum și noutățile apărute într-un domeniu aflat în continuă schimbare și dezvoltare.

ROMHOTEL ocupă la această ediție peste 2210 de mp și este organizat în Pavilioanele C4 și C5 ale Centrului Expozițional Romexpo. Țările reprezentate la expoziție sunt: Bulgaria, Moldova, România, Slovacia și Ungaria.

La cea de-a 23-a ediție a ROMHOTEL vor fi prezente firme care oferă atât soluții dedicate amenajării și dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor și barurilor, cum ar fi: mobilier, decorațiuni și accesorii pentru structurile de primire, unitățile de alimentație publică, catering, fast-food, cât și echipamente nou apărute, care se pot folosi în cadrul acestora: produse de asigurare a igienei și curățeniei, electronice mari și mici, produse de întreținere ale rețelelor electrice și de încălzire a acestor incinte, soluții de iluminat etc.

Evenimentul dă ocazia companiilor românești de a-și promova soluțiile dedicate jucătorilor de pe piața de HORECA, prin stabilirea unor relații comerciale cu producători și distribuitori naționali și internaționali.

ROMHOTEL oferă producătorilor și distribuitorilor de mobilier, uniforme, dotări și echipamente destinate hotelurilor și altor unități din domeniu posibilitatea de a interacționa cu clienții finali care pot fi din specialiști din HORECA sau de pe piața de retail.

Concomitent cu acest eveniment, în Centrul Expozițional ROMEXPO (Pavilioanele C1-C3), se desfășoară Târgul de Turism al României – ediția de toamnă.

Programul de vizitare al expoziției ROMHOTEL:

12-14 noiembrie 2015, orele: 10.00-18.00

15 Noiembrie 2015, orele: 10.00-16.00

Loc de desfășurare: Pavilioanele C4 și C5

Acces:

Bilet intrare adulți și studenți: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Biletele pot fi achiziționate și online, de pe site-ul evenimentului.

Sursă foto: www.examiner.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302