Accor intră pe piața hotelieră din Republica Moldova, prin deschiderea hotelului MGallery Chișinău

Accor intră pe piața hotelieră din Republica Moldova, prin deschiderea hotelului MGallery Chișinău
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier Accor anunță deschiderea primului său hotel din Republica Moldova. Grupul a semnat un acord de franciză cu compania Dalomites pentru rebrandingul hotelului BERD’S Chișinău, care devine astfel MGallery. Noul hotel își va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul acestui an.

hotelberdschisinau

Datorită colaborării cu Dalomites, până la sfârșitul anului 2020, hotelul BERD’S din Chișinău se va alătura brandului MGallery. Primul hotel marca Accor din țară va oferi oaspeților săi 33 de camere și apartamente de lux, un uimitor restaurant italian, care va servi cocktailuri sub semnătura MGallery, un Art Lounge, în care vor fi expuse piese de artă cu semnificație națională ale artiștilor locali, o experiență SPA unică, prin intermediul facilităților premium și o sală de fitness complet echipat”, se precizează într-un comunicat de presă.

Cu multiple inaugurări în România și Bulgaria, Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei.

Extinderea ofertei noastre în Balcani a fost un succes, ceea ce oferă investitorilor mai multă încredere de a se alătura familiei Accor. Republica Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de oportunități care vor îmbogăți experiența fiecărui oaspete ce alege această destinație. De aceea, suntem bucuroși să introducem mărcile Accor pe piața locală a ospitalității, odată cu primul hotel MGallery deschis la Chișinău. Suntem siguri că va fi un loc ce va oferi vizitatorilor experiențe memorabile și povești de împărtășit, mai ales că Hotelul BERD’S a câștigat deja inimile oaspeților săi”, declară Catalina Toma, Director Dezvoltare pentru România-Bulgaria-Republica Cehă și Moldova al Accor.

Investitorul și proprietarul noului hotel MGallery din Moldova este compania Dalomites, care face parte din grupul de companii deținute de Dorian și Lucia Berdos, ce are investiții și în industria farmaceutică, fiind proprietarii lanțului de farmacii Felicia din Moldova.

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original propriu și povești unice. în prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. Hotelurile MGallery din Europa de Est sunt situate în orașe precum Praga, Budapesta, Cracovia, Wroclaw, Odessa și, în curând, în Chișinău.

Sursă foto: www.kayak.co.in

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302