Accor intră pe piața hotelieră din Timișoara și deschide oficial primul său hotel din acest oraș

Accor intră pe piața hotelieră din Timișoara și deschide oficial primul său hotel din acest oraș
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță deschiderea Mercure Timișoara, primul său hotel din orașul de pe Bega. Aproape de centrul istoric și de afaceri al orașului, hotelul oferă 60 de camere, un penthouse pe acoperiș și un restaurant Winestone, cu terasă și bar, se precizează într-un comunicat.

Hotelul marchează câteva premiere prin care stabilește un nou standard de ospitalitate, atât în România, cât și în Europa.

hotelmercuretimisoara

Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa certificat BREEAM OUTSTANDING – cel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi.

Totodată, este primul hotel din lanțul Accor dotat cu un sistem special de ventilare a aerului, care monitorizează și reglează umiditatea, presiunea VOC și nivelul de CO2 și înlocuiește permanent aerul consumat cu aer proaspăt, filtrat și dezinfectat UV.

în plus, noul hotel Mercure Timișoara este primul hotel inteligent, care integrează prin telefon și tabletă procesele ALL, de la rezervare, check-in, acces în cameră cu ajutorul smartphone-ului, control al luminilor, temperaturii, al draperiilor, room service, statusul camerei și check-out online.

lobbymercuretimisoara

Mercure Timișoara este un hotel de ultimă generație, construit într-un oraș cu un mare potențial turistic, viitoare Capitală Europeană a Culturii. Avantajul incontestabil al hotelului Mercure Timișoara este localizarea sa, pe Bulevardul Cetății, nr.10. Poziționat la 10 minute de centrul istoric al Timișoarei, este un punct de plecare perfect pentru a explora orașul, atât în scop de agrement, cât și pentru afaceri”, se arată în comunicat.

Respectând misiunea brandului Mercure, “Discover Local”, hotelul oferă oaspeților oportunitatea de a descoperi specialitățile locale, în restaurantul Winestone, unde se regăsesc preparate autohtone și internaționale, pregătite de cei mai buni bucătari. Winestone este un concept gastronomic menit să creeze o experiență culinară nouă și atractivă, prin meniul compus din bucate delicioase, bazate pe ingrediente din producția locală, prezentate și servite într-un stil original. Mâncarea este completată de o selecție personalizată de vinuri, un design remarcabil și servicii la cele mai înalte standarde, se precizează în comunicat.

Cu accent pe stimularea simțurilor prin exploatarea specificului local, bucătăria hotelului va purta oaspeții într-o călătorie de la origini orașului Timișoara până în prezent. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri în interior și 26 de locuri pe terasă. Hotelul include o sală de conferințe de 100 mp, care va fi disponibilă în februarie 2021.

în conformitate cu filozofia Mercure, hotelul poartă amprenta istoriei și a culturii din regiunea sa. Acest lucru se reflectă în designul care îmbină într-un mod unic elementele de artă populară românească cu cele moderne. Inspirația locală este vizibilă, printre altele, și pe fațada hotelului, decorată în întregime cu detalii baroce, care se îmbină perfect cu panorama orașului.

deschideremercuretimisoara

“Mercure Timișoara respectă toate standardele și reglementările de siguranță necesare pentru a preveni răspândirea Covid-19. Accor s-a angajat să protejeze oaspeții, angajații și partenerii, prin implementarea etichetei ALLSAFE, care asigură protocoale ridicate de curățenie și igienă în toate hotelurile sale”, se mai precizează în comunicat.

Măsurile specifice de sănătate și siguranță includ un program consolidat de curățenie în zonele publice, cu dezinfectarea intensivă a tuturor suprafețelor de contact frecvent, check-in și check-out contactless și plăți efectuate electronic ori de câte ori este posibil. Distanțarea socială se aplică în toate zonele comune, iar angajații au primit o instruire completă privind siguranța și igiena.

Oaspeții Accor se bucură, de asemenea, de acces la cel mai înalt nivel de servicii de îngrijire. Ca parte a etichetei ALLSAFE, Accor a încheiat un parteneriat cu AXA, lider mondial în asigurări, pentru a oferi asistență medicală oaspeților din întreaga rețea. Toate unitățile Accor din România sunt certificate cu această etichetă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302