AccorHotels va achiziționa Travel Keys

AccorHotels va achiziționa Travel Keys
person Horeca
access_time_filled

AccorHotels anunță că a demarat negocierile exclusive pentru a achiziționa Travel Keys, unul dintre jucătorii de top ai pieței de închirieri vacanțe private. Prin această achiziție, Accor Hotels își consolidează poziția de lider pe piața închirierilor private de lux, se arată într-un comunicat al companiei. 

Fondată în 1991, Travel Keys este un broker de turism de elită ce reprezintă o colecție de lux de peste 5.000 de vile foarte bine întreținute, răspândite în peste 100 de destinații din Caraibe, Mexic, Hawaii și Statele Unite ale Americii, Europa, Asia și Africa. Un pionier în industrie, compania bazată în Atlanta se concentrează asupra satisfacției clienților, oferind servicii de planificare profesională a vacanței și concierge 24/7.

Combinația dintre Travel Keys, onefinestay și Squarebreak va consolida oferta AccorHotels, care va ajunge astfel la aproximativ 8.500 de adrese pe piața de închirieri private de lux, cu proprietăți foarte bine întreținute, atât pe segmentul de vacanță cât și pe cel urban.

travelkeys

Tranzacția este de așteptat să se finalizeze în T2 2017, după procesul obișnuit  de due diligence.

Sebastien Bazin, Președinte & CEO AccorHotels a explicat: „Suntem extrem de încântați să îi vedem pe Bobby Gibson și echipa alăturându-se familiei AccorHotels. Ei au construit o afacere foarte solidă de-a lungul anilor, care va avea un rol esențial în strategia noastră de a crea jucătorul numărul unu din lume pe segmentul închirierilor private de lux. Travel Keys adaugă un portofoliu impresionant de proprietăți premium la operațiunile noastre curente. Această achiziție demonstrează în continuare agilitatea și abordarea dinamică de care AccorHotels dă dovadă în efortul de a oferi servicii complete clienților noștri.”

Bobby Gibson, CEO Keys Travel a declarat: „Simțim o legătură strânsă cu echipele AccorHotels, și împărtășim atât viziunea lui Sebastien Bazin cât și a liderilor diviziei de închirieri private a AccorHotels despre viitorul industriei noastre. Suntem foarte entuziasmați de acest parteneriat, care scrie un capitol nou și interesant în povestea Travel Keys. Obiectivul nostru este de a oferi experiențe extraordinare oaspeților noștri, adică cele mai bune reședințe, în cele mai bune locații, cu cel mai înalt nivel de servicii. în același timp, răspundem așteptărilor unor proprietari extrem de exigenți care văd activele lor unice incomparabile față de multitudinea de oferte generice care se regăsesc de obicei pe platformele de vânzări online”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302