Orbis Hotel Group intră în Bosnia și Herțegovina

Orbis Hotel Group intră în Bosnia și Herțegovina
person Horeca
access_time_filled

în conformitate cu strategia sa de dezvoltare, Orbis Group intră în Bosnia și Herțegovina, prin semnarea unui acord de franciză pentru MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa în regiunea Sarajevo, Bosnia. Investitorul hotelului este Tarcin International Development Company d.o.o.

Intrăm într-o nouă piață geografică, alături de un nou partener de afaceri. Bosnia și Herțegovina – precum și restul regiunii balcanice, prezintă un potențial în creștere, iar acest hotel confirmă dorința noastră de a continua dezvoltarea rețelei AccorHotels în această parte a Europei. Prin urmare, sunt încrezător că în curând vom semna și alte contracte.„, declară Gilles Clavie, CEO al Orbis Group.

orbisgroupbosnia

Acest complex de lux de tip boutique este în construcție, urmând un concept de construcție sustenabil și prietenos cu mediul, și este planificat să primească primii oaspeți în septembrie 2017. Acesta va oferi 55 de camere și 9 vile cu grădini private, un restaurant, un bar și un amplu centru de wellness cu piscină interioară, facilităti de spa, un centru de fitness și săli de conferințe cu dotări de top.

Complexul este situat pe un teren de 350.000 mp, înconjurat de munți în pitoreasca vale a fermecătorului sat Tarcin – la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Sarajevo. Acesta va constitui o destinație exclusivistă de wellness&vacantă pe tot parcursul anului și MICE (întâlniri, stimulente, conferințe și evenimente) în legătură cu climatul unic alpin și mediteranean al acestei regiuni.

Am decis să pornim la drum cu MGallery by Sofitel pentru că acest brand oferă un concept de hotel unic ce reflectă pe deplin viziunea investitorului; acesta este: cazarea de lux și prestigiu deopotrivă cu o mult asteptată flexibilitate în privința arhitecturii hotelului și a designului interior. în același timp, suntem convinși de know-how-ul și poziția de lider a AccorHotels. MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa va fi o destinație high-end, dedicată oaspeților iubitori de viată, wellness și natură.”, spune Enes Kazazic, reprezentând Tarcin International Company Development.

MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa va fi disponibil în sistemele de vânzări și rezervări ale AccorHotels începând cu primăvara anului 2017.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține peste 100 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri buget de 1 stea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302