Al doilea hotel Hampton by Hilton din România s-a deschis oficial la Iași

Al doilea hotel Hampton by Hilton din România s-a deschis oficial la Iași
person Horeca
access_time_filled

hamptonbyhiltoniasiHampton by Hilton,  brandul deținut de Hilton Worldwide, anunță deschiderea celui de-al doilea hotel Hampton by Hilton din România, la Iași. Noul hotel este poziționat în zona centrală a Iașiului, pe strada Anastasie Panu nr. 26, oferind acces ușor și rapid la zonele de afaceri, divertisment și cumpărături ale orașului.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor sau a oamenilor de afaceri 117 camere, un centru de fitness, un restaurant cu bar, un magazin de gustări deschis non-stop, precum și patru săli de conferință flexibile, pentru până la 150 de participanți.

Situat în centrul orașului, în apropierea centrelor de afaceri și în proximitatea zonelor de divertisment și cumpărături, Hampton by Hilton Iași este alegerea ideală atât pentru oaspeții care vin aici pentru afaceri, cât și pentru cei care vin de plăcere”, a declarat Anca Stecyk, General Manager.

întreaga noastră echipă așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe turiști și să le asigure o ședere plăcută, în timp ce aceștia explorează regiunea istorică a Moldovei.”, a adăugat aceasta.

Oaspeții Hampton by Hilton Iași beneficiază de programul de loialitate Hilton Honors. Astfel, membrii Hilton Honors care își fac rezervări direct, prin intermediul platformelor Hilton, economisesc timp și bani; în plus, beneficiază de reduceri exclusive, Wi-Fi gratuit sau o schemă de plată flexibilă, care le permite să aleagă aproape orice combinație de puncte și bani pentru a face rezervări.

hamptonbyhiltoniasiopening

Primul hotel Hampton by Hilton din România s-a deschis în 2013, la Cluj-Napoca.

Despre Hampton by Hilton

Brandul numarul 1 din punct de vedere al francizelor în ultimii opt ani, potrivit Entrepreneur, Hampton by Hilton, ce include Hampton Inn by Hilton și Hampton Inn & Suites by Hilton, este lider pe segmentul hotelurilor cu costuri medii, cu peste 2300 de proprietăți și 234.000 camere în 19 țări și teritorii. Oferind servicii de cazare și facilități de calitate, precum Wi-Fi gratuit, mic dejun cald și pungi pentru micul dejun la pachet, Hampton by Hilton este lider pe segment său.

Despre Hilton

Hilton este o companie hotelieră globală, ce deține un portofoliu de 14 branduri de înaltă calitate și aproape 5100 de proprietăți, cu peste 838.000 de camere în 103 țări și teritorii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302