ANA Hotels anunță lucrări de renovare și extindere la Athénée Palace Hilton

ANA Hotels anunță lucrări de renovare și extindere la Athénée Palace Hilton
person Horeca
access_time_filled

începând cu anul 2017, ANA Hotels va iniția un proces de renovare completă a camerelor Athénée Palace Hilton, un proces ce se va derula pe o perioadă de 3 ani, dar va demara și lucrările de proiectare pentru un corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere în spatele actualului Athénée Palace Hilton, precum și a unei săli de conferințe de 900 m², precizează reprezentanții companiei într-un comunicat.

Construit în 1914, Athenée Palace Hilton este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, 13 săli de conferință complet renovate și echipate conform ultimelor standarde tehnologice, un Club de sănătate și fitness, 2 restaurante și un English Bar.

anahotelsinvestitii

Hotelul Athenée Palace Hilton a fost desemnat cel mai bun hotel din România la cea de-a 23-a ediție a premiilor World Travel Awards Europe de către un juriu format din experți internaționali în industrie.

Hotelul a mai primit această distincție și în anii anteriori, respectiv în 2014, 2006, 2005 și 2004.

Ana Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din România dupa cifra de afaceri, cu șapte proprietăți in București, Poiana Brașov, Eforie Nord. Compania, fondată de George Copos in 1996, aniversează anul acesta 20 de ani pe piața românească de ospitalitate. Compania a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 28,3 milioane Euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302