ANAT a lansat în parteneriat cu hotelierii programul “Zile Gratuite de Vacanță”

ANAT a lansat în parteneriat cu hotelierii programul “Zile Gratuite de Vacanță”
person Horeca
access_time_filled

cazareromaniaAsociația Națională a Agențiilor de Turism a anunțat lansarea programului „Zile gratuite de vacanță” 2013, ce se desfășoară exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT, în perioada 19 iunie – 15 iulie 2013 și 15 august – 31 august 2013.

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul „plătești 5 nopti și stai 6 sau chiar 7!”.

Mai exact, turiștii care solicită informații agențiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanțele în România pentru perioada 19.06 – 15.07.2013 și 15.08 – 31.08.2013, pot primi pentru prețul platit, una sau două nopți gratuite de cazare.

„Zile gratuite de vacanță” face parte din proiectul „Vacanță în tara mea”, proiect care reuneste mai multe campanii promoționale distincte, primite cu un mare interes de către public, precum „Înscrieri timpurii”, „Litoralul pentru toți”, „Mini-prețuri de vacanță” etc.

În fiecare ediție, acest program a reușit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar și din stațiuni montane de tradiție, și un număr semnificativ de agenții de turism din toate județele țării, menționează reprezentanții ANAT. Programele speciale sunt disponibile numai în cadrul agențiilor de turism membre ANAT și nu direct, prin intermediul hotelurilor.

Lista agențiilor de turism participante la program și unitățile de cazare aferente o puteți găsi pe site-ul www.anat.ro, în mini-site-ul „Zile gratuite de vacanță”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302