Angajări în industria ospitalității în plină pandemie. Grupul hotelier Bacolux organizează un târg de joburi

Angajări în industria ospitalității în plină pandemie. Grupul hotelier Bacolux organizează un târg de joburi
person Horeca
access_time_filled

într-o perioadă în care majoritatea unităților hoteliere au decis să micșoreze echipele, Bacolux Hotels România deschide porțile pentru angajări. Cu locații în Băile Herculane, Bușteni, Craiova și Eforie Nord, toate posturile deschise în grupul hotelier se reunesc la târgul de joburi organizat luna aceasta la Herculane.

Târgul de joburi Bacolux Hotels România va avea loc în perioada 13-15 octombrie la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, iar în cadrul acestuia vor fi disponibile peste 20 poziții diferite pentru specialiști și juniori. Totodată, evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor 2 locații Bacolux din Herculane și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.

bacoluxhotels

Bacolux Afrodita Resort & Spa **** și Bacolux Diana Resort *** din Herculane însumează peste 800 de locuri de cazare cu o capacitate totală de 420  camere, fiind reprezentative pentru turismul de sănătate din țară prin cele două centre balneo & SPA, Herculum Spa și Centrul de sănătate Diviana, renovate recent și echipate cu aparatură de ultimă generație.

,,Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care am intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels. în același timp ne dorim să transmitem mesajul că industria ospitalității rămâne o industrie puternică indiferent de contextul prin care trecem și că un bun management poate trece și de astfel de vremuri. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membri echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi.”, a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.

Persoanele în căutarea unui job în industria hotelieră se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels Romania, care oferă în prezent oportunități de angajare in Herculane și Craiova.

Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la târgul de joburi AICI.

Mai multe informații despre târg sunt disponibile pe site-ul Bacolux Hotels și pe pagina de facebook a evenimentului.

Despre Bacolux Hotels Romania

Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, care oferă servicii diverse pentru leisure și business, încurajând petrecerea vacanțelor în România, în locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente și team building-uri la Herculane sau Craiova.

Cele 5 locații Bacolux Hotels sunt: Bacolux Afrodita Resort & Spa **** – Băile Herculane, Bacolux Diana Resort *** – Băile Herculane; Bacolux Craiovita Hotel & Events *** – Craiova; Pensiunea Bacolux*** – Bușteni; Bacolux Hefaistos, Eforie Nord – începând cu vara 2021.

Cea mai recentă investiție este reprezentată de hotelul Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, un proiect ambițios și inovativ, care va exprima o nouă etapă în evoluția brand-ului Bacolux Hotels România, locație a cărei inaugurare este preconizată la deschiderea sezonului estival 2021.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302