Athénée Palace Hilton are un nou director de dezvoltare

Athénée Palace Hilton are un nou director de dezvoltare
person Horeca
access_time_filled

Conducerea hotelului Athénée Palace Hilton din București a anunțat astăzi numirea lui Yann Marteau în funcția de Director de Dezvoltare. Cu o experiență de 11 ani în industria ospitalității, Yann Marteau va avea responsabilități legate de strategia de vânzări și câștiguri a hotelului. „Experiența internațională a lui Yann pe piața hotelurilor de lux reprezintă un câștig pentru Athénée Palace Hilton București. El aduce cu sine experiența și expertiza semnificativă pentru hotel”, a declarat managerul general al hotelului Athenee Palace Hilton, Linda Griffin. 

hotela

Yann a ocupat anterior funcția de director de vânzări și marketing într-un hotel de lux din Indonezia. Cariera lui Yann de 11 ani în industria ospitalității a început în Dubai, unde a lucrat pentru grupul Jumeirah, inițial la Hotelul Emirates Tower și mai apoi la Burj Al Arab. yann3Dorind să-și continue cariera în Asia, Yann s-a alăturat Grupului Mandarin Oriental înainte de a decide să facă o mișcare înapoi în Europa.
„Sunt încântat să lucrez cu Linda Griffin și cu întreaga echipă din București și aștept cu nerăbdare să îmbrățișez responsabilitățile în domeniul strategiei de vânzări și venituri”, a declarat noul director de dezvoltare al Athenee Palace Hilton, Yann Marteau.
Hotelul de 5 stele din București și-a reînnoit echipa, în acest an, în luna martie anunțând numirea lui Gabriele Savini în funcția de Executive Chef pentru restaurantele și serviciile de banqueting ale hotelului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302