Forumul de tehnologie pentru hotelurile din România

Forumul de tehnologie pentru hotelurile din România
person Horeca
access_time_filled

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, la Centrul de presă de la Romexpo, compania ARVO GROUP, integrator de soluții IT&C pentru industria hotelieră, organizează împreună cu partenerul său iBAHN, un eveniment al cărui scop este dezvăluirea informațiilor valoroase din industrie, menite să ajute hotelurile să prospere.

ibahn-forum_hospitality_technologyEste un eveniment dedicat în special directorilor de hoteluri, cu precădere din zona tehnică/IT, dar și din cea de Revenue.  Participanții vor descoperi soluții noi, pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale oaspeților. De asemenea, vor afla cele mai recente informații, tehnologii și tendințe care vor stabili cursul soluțiilor digitale pentru industria hotelieră.
Acest forum, cu înregistrare gratuită, va oferi posibilitatea de a participa la sesiuni practice și întâlniri față în față cu experți din industrie și este o oportunitate de a învăța, printre altele, cum iBAHN și ARVO pot ajuta oaspeții să se bucure de șederea lor la hotel, astăzi și în viitor. De asemenea Arvo Group va așteaptă la standul 102, Pavilionul C5 din cadrul Târgului Romhotel desfășurat în perioada 3-6 noiembrie.

Participanții la forum vor fi ghidați printre soluții, pentru a descoperi modul în care pot:

•  să satisfacă nevoile clienților, să-i ajute să comunice, să fie conectați și să păstreze legătura
•  să crească și să maximizeze veniturile
•  să crească vânzările pentru serviciile hoteliere existente
•  să crească gradul de ocupare al hotelului
•  să ofere oaspeților o experiență memorabilă, care să le depășească așteptările
•  să își îndeplinească obiectivele legate de satisfacția clienților, de gradul de ocupare și de venituri
Tehnologia se află într-o evoluție rapidă, obiceiurile și așteptările clienților sunt în continuă schimbare, iar furnizarea de soluții nu este întotdeauna simplă.

ibahn-technology_forumARVO GROUP este un ansamblu de companii private românești cu o vastă experiență în domeniul IT&C. Principalele obiecte de activitate sunt furnizarea și integrarea de sisteme de televiziune interactivă și de recepție satelit, sisteme de internet de mare viteză, afișaj digital, sisteme de securitate și automatizări, distribuție de echipamente electronice asociate (telefoane și televizoare hoteliere, ecrane profesionale, suporți de televiziune), software de gestiune a proprietății, precum și dezvoltare de aplicații software dedicate.
ARVO GROUP și-a adâncit expertiza în domeniul integrării de sisteme pentru industria hotelieră, cu precădere în ultimii zece ani, când s-au echipat peste 3.000 de camere de oaspeți, prin soluțiile și serviciile IT&C și de conținut furnizate. Printre clienții ARVO GROUP se numără 24 de hoteluri din toată țara, cele mai multe fiind de patru și cinci stele.

iBAHN este singurul furnizor global de divertisment/informație digitală și de soluții de internet pentru industria ospitalității, inclusiv pentru centrele de conferințe. Lunar, peste 1,8 milioane de turiști și participanți la evenimente se bazează pe iBAHN pentru a crește productivitatea, cu opțiuni sigure de acces la internet de mare viteză în peste  3.000 de hoteluri, centre de conferințe și de întâlniri, în 41 de țări din întreaga lume. Soluțiile iBAHN de informare și divertisment digital furnizează tehnologii de vârf în America de Sud și de Nord, Europa, Asia, Australia și India.
Operând una dintre cele mai mari rețele MPLS din domeniu, compania oferă soluții tehnologice pentru mai mult de 50.000 de evenimente pe an, variind de la mici întâlniri de grup, la conferințe majore pe ramuri de industrie, în timp ce deservesc mai mult de 40% din corporațiile din top 100 Fortune.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302