Bacolux Hotels a decis închiderea hotelurilor aflate în portofoliul său pe perioada stării de urgență decretată în România

Bacolux Hotels a decis închiderea hotelurilor aflate în portofoliul său pe perioada stării de urgență decretată în România
person Horeca
access_time_filled

în contextul decretării stării de urgență în România, Bacolux Hotels a decis să se alinieze măsurilor recomandate de statul român și să pună mai presus de toate siguranța și sănătatea oaspeților și angajaților săi. Astfel, începând de astăzi, 16 martie, Bacolux Hotels își suspendă activitatea locațiilor sale din Herculane și Bușteni, respectiv Afrodita Resort & Spa, Diana Resort și Pensiunea Bacolux. Rămâne deschis Craiovița Hotel & Events din Craiova, sediul central al companiei.

,,Principala noastră dorință este să contribuim cât mai mult la reducerea gradului de contaminare a bolii, dar totodată, să ne protejăm oaspeții și echipa. în acest moment prevenția și luarea tuturor măsurilor de siguranță trebuie să fie prioritatea noastră, a tuturor, și sperăm ca această decizie să sprijine eforturile comunității și a autorităților de a stopa cât mai repede această situație de o gravitate fără precedent”, declară Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels.

bacoluxhotels

în toată această perioadă, departamentele administrative din cadrul companiei vor funcționa după un program redus, dar vor fi disponibile pentru turiștii și agențiile de turism, care au nevoie de suport în rezolvarea diverselor situații administrative. De asemenea, Bacolux Hotels va ține legătura cu oaspeții și cu partenerii prin toate mijloacele de comunicare disponibile.

Echipele de suport vor continua să comunice online, pe propriile canale de comunicare, pe platformele de Social Media și pe platformele de rezervări. Ele vor răspunde atât la neclarități, la solicitările de rezervări pentru sezonul estival, dar vor crea și oferte cu politici flexibile de anulare.

Bacolux Hotels ține să precizeze că turiștii care au rezervări în perioada de suspendare a activității hotelurilor, cei care au achitat avans sau plată integrală a sejururilor, au posibilitatea de reprogramare a acestora.

,,Ne confruntăm cu o situație fără precedent în industria turismului. Toate investițiile noastre în turismul intern sunt începând de acum anulate sau amânate. Primele măsuri pe care le-am întreprins în urma acestei decizii au fost în sensul evitării concedierii celor aproximativ 300 de angajați pe care grupul nostru îi are în acest moment. Este o responsabilitate foarte mare și este ultimul lucru pe care ni-l dorim. Trebuie însă înțeles foarte clar că este necesar ca statul să intervină urgent în segmentele afectate cu măsuri economice de susținere, dacă ne dorim să mai avem o industrie a turismului după această criză”, declară Marius Băzăvan, General Manager, Bacolux Hotels.

Din păcate, toate eforturile uriașe făcute pentru turismul balnear în ultimul deceniu și care au rezultat într-o creștere sănătoasă a industriei, se află acum în pericol, spun reprezentanțiii Bacolux Hotels. A durat foarte mulți ani ca balneologia din România să poată să fie stabilizată și rentabilizată. Fără măsuri urgente vom pierde într-un timp spectaculos de scurt toți acești ani de progres pe care îi așteptau atâtea generații. Acum, fără aceste măsuri urgente, se vor pierde în doar câteva săptămâni de la 4 până la 5 ani de progres, subliniază reprezentanții Bacolux Hotels.

Astăzi, noi, cei de la Bacolux Hotels #stamacasa și vă îndemnăm și pe voi să faceți la fel pentru binele comunității. Astăzi, vă invităm să susțineți decizia noastră prin luarea tuturor măsurilor de prevenție pentru voi și cei dragi. Să ne revedem cu toții sănătoși cât mai curând!”, mai spun reprezentanții Bacolux Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302