Beneficiază de calitatea elvețiană cu uscătoarele de păr profesionale Valera

Beneficiază de calitatea elvețiană cu uscătoarele de păr profesionale Valera
person Horeca
access_time_filled

Atunci când vorbim despre uscătoare de păr hoteliere, liderul incontestabil al segmentului este Valera. Cu un istoric de peste 60 de ani, Valera a mizat întotdeauna pe câteva caracteristici care au propulsat-o imediat în topul producătorilor de uscătoare de păr: inovația, precizia elvețiană și tehnologia de ultimă generație.

Acest mix a făcut ca Valera să devină, încă de la început, marca de uscătoare de păr preferată de marile lanțuri hoteliere din întreaga lume, precum: Ritz-Carlton, Marriott, Grand Hyatt, Sheraton, Swissôtel, InterContinental, Radisson, Hilton, Kempinski, Peninsula. în fiecare an, numai în industria hotelieră, producătorul elvețian furnizează la nivel mondial peste 150000 de uscătoare de păr profesionale.

uscatoarevalera

Uscătoarele de păr Valera sunt sinonime cu eleganța atemporală, calitatea ridicată, performanța și fezabilitatea, asociindu-și renumele și stilul de viață exclusivist elvețian cu hoteluri de top de pe întreg mapamondul. Fie că vorbim despre uscătoare de păr Heavy Duty, pentru utilizare intensă combinată cu putere mare și consum mic, sau uscătoare de păr standard pentru camere de hotel, Valera oferă o gamă completă. în plus, produsele lor sunt foarte apreciate și de managerii de spa-uri, centre de fitness și nu numai.

Practic, uscătoarele de par Valera sunt create în mai multe game de produse, acoperind întreg spectrul de utilizare. Gama de uscătoare de păr dedicată industriei ospitalității este împărțită, la rândul ei, în mai multe categorii: pentru o utilizare intensă, potrivite pentru piscine de dimensiuni generoase, centre de wellness, săli de sport, spa-uri etc; pentru utilizare medie – piscine medii, spa-uri mai mici, cluburi de fitness, și pentru folosire redusă, cum ar fi camerele de hotel, pensiuni, case private.

INOVAÈšIILE ADUSE DE USCĂTOARELE DE PĂR HOTELIERE VALERA

Compania elvețiană mizează pe evoluție iar produsele lor se bucură de câteva detalii ce nu se regăsesc la niciun alt uscător de păr de pe piață:

  • valerahoteluri4 SISTEME DE SECURITATE stau la baza multor uscătoare de păr Valera, deoarece siguranța a primat întotdeauna pentru producătorul elvețian. Acestea sunt prevăzute cu termostat de siguranță care oprește automat aparatul atunci când temperatura este prea ridicată, prevenind astfel supraîncălzirea; buton de siguranță pe suportul de perete pentru oprirea de urgență; sistem de protecție Valera care oprește imediat aparatul când acesta este poziționat pe perete; electro-stop, un sistem de protecție împotriva curenților reziduali.
  • motorul performant „Heavy Duty” ENDURO Brushless BLDC cu care este dotat uscătorul de păr profesional Hotello BLDC este un motor fără fricțiune, cu patru magneți puternici (NdFeB), fără perii, ce reușește să permită uscătorului o utilizare perfectă în condiții de uz extrem, până la 10000 de ore de funcționare, fără emisii de carbon. Are integrat un control electric, super ușor, cu putere mare. Hotello BLDC a fost conceput cu mare precizie, dispunând de clasă de protecție superioară, IP 34, fiind rezistent la contactul cu stropii de apă și timer de funcționare cu oprire automată la fiecare 8 minute.
  • ROTOCORD – o invenție patentată exclusiv Valera, fiind un dispozitiv rotativ ce împiedică încurcarea sau răsucirea firului de alimentare. Acesta se regăsește în modelul uscătorului de păr hotelier Swiss Silent Jet 8500 Push.

Foarte important de menționat este că produsele Valera sunt realizate în totalitate în fabrica din Elveția, Ligornetto, căci doar astfel compania poate deține un control al calității superior ce garantează pentru:

  • siguranța produselor, întrucât satisfac cele mai stricte reglementări internaționale de siguranță și poartă simbolul instituțiilor de renume din domeniu care le-au testat, primind certificare ISO 9001 în anul 1995;
  • consumul redus, reușind să îmbine cu succes puterea ridicată și uscarea rapidă în condițiile unui consum mult redus;
  • sustenabilitatea – utilizarea firelor ondulate și nu spiralate ale elementelor de încălzire garantează o viață mai lungă uscătoarelor de păr, calitate optimă și siguranța lor. Sunt realizate din 95% materiale reciclabile și nu conțin nicio substanță periculoasă pentru sănătate.

în România, compania Dharma Construct reprezintă cu succes produsele și brandul ce poartă semnătura Valera, fiind importator al acestor produse, permițând astfel celor mai importante hoteluri din țară, SPA-urilor, centrelor mari de fitness și nu numai să aibă acces la aceste produse premium.

Te invităm să descoperi în magazinul online www.igienaphs.ro întreaga gamă profesională Valera; specialiștii IgienaPHS vor fi încântați să îți ofere informații suplimentare despre cel mai apreciat uscător de păr pentru hoteluri din lume.

Advertorial aparut în ediția 95 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302