Ce tarife practică hotelierii din Europa de Revelion

Ce tarife practică hotelierii din Europa de Revelion
person Horeca
access_time_filled

Hotelurile din principalele orașe europene vor crește semnificativ tarifele în noaptea de Revelion, comparativ cu tariful mediu din luna decembrie, chiar și cu 250%, potrivit site-ului Trivago.co.uk. Praga de exemplu a raportat cea mai spectaculoasă creștere a tarifelor hoteliere. Dacă tariful mediu pentru o noapte la hotel, într-o cameră dublă standard, este de 84 lire sterline în luna decembrie, în noaptea de Revelion tariful ajunge la 309 lire sterline, ceea ce înseamnă o creștere de 268% a tarifelor în capitala Cehiei, potrivit site-ului trivago.co.uk.

prague2

Alte orașe care au raportat creșteri spectaculoase ale tarifelor hoteliere în noaptea de Revelion sunt Edinburgh (o creștere cu 196% față de media din luna decembrie), Veneția (+130%) și Amsterdam (+119%). În Veneția de exemplu, tariful mediu pentru o noapte de cazare la hotel este 114 lire sterline, iar în noaptea de Revelion acesta ajunge la 264 lire sterline. În Amsterdam, tariful mediu pentru o noapte la hotel în luna decembrie este 106 lire sterline, iar de Revelion acesta ajunge la 233 lire sterline.

amsterdam

Și orașele din Marea Britanie vor înregistra o creștere spectaculoasă a tarifelor hoteliere în noaptea de Anul Nou. Orașe precum Manchester și Londra au raportat cele mai mari creșteri ale tarifelor hoteliere din Marea Britanie, de 29% și 22%, respectiv. În Londra de exemplu, tariful mediu în luna decembrie pentru o noapte la hotel este 159 lire sterline, iar de Revelion, pentru aceeași cameră turiștii vor plăti 194 lire sterline. 
eiffelÎn Barcelona, turiștii vor plăti pentru noaptea de Revelion cu 94% mai mult decât într-o zi oarecare din luna decembrie. Tariful mediu în această lună în Barcelona este 88 lire, tarif care se ridică în noaptea de 31 decembrie la 171 lire sterline. Și hotelierii din Paris cresc semnificativ tarifele în noaptea de Anul Nou (+49% față de tariful mediu din luna decembrie). Turiștii plătesc aici în medie, pentru o noapte la hotel, 137 lire sterline în luna decembrie, însă în noaptea de Revelion vor plăti 204 lire sterline. 
În Viena, tarifele cresc cu 91%, de la 112 lire sterline (tariful mediu în decembrie) la 214 lire sterline în noaptea de Revelion.
Alte orașe europene care vor înregristra creșteri spectaculoase ale tarifelor hoteliere de Revelion sunt Roma (+59%), Budapesta (+55%) și Istanbul (+28%). În Budapesta de exemplu se plătește 57 lire sterline pe noapte, la hotel, însă de Revelion tariful mediu ajunge la 89 lire sterline.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302