Conferință dedicată investițiilor hoteliere din Europa Centrală și de Est, la Budapesta

Conferință dedicată investițiilor hoteliere din Europa Centrală și de Est, la Budapesta
person Horeca
access_time_filled
  • Budapesta găzduiește în luna ianuarie 2017 o conferință dedicată investițiilor din Europa Centrală și de Est.

Profesioniștii din industria hotelieră sunt invitați să participe în perioada 30 – 31 ianurie 2017, la Budapesta, la prima conferință dedicată investițiilor hoteliere din Europa Centrală și de Est & Caucaz, organizată de Horwath HTL – lider global în consultanță pentru industria ospitalității.

Hotel Investment Conference CEE & Caucasus (HOTCO) este prima conferință internațională dedicată exclusiv investițiilor hoteliere și real estate din Europa Centrală și de Est. Pe măsură ce economiile locale își revin, Europa Centrală și de Est deține cel mai mare potential pentru dezvoltările de hoteluri din Europa. HOTCO va fi un spațiu unde profesioniștii din industria ospitalității se reunesc pentru a încuraja și cultiva astfel de dezvoltări”, se arată pe site-ul conferinței.

conferintaHOTCOBudapesta

Conferința își propune să fie locul de întâlnire pentru profesioniștii de top din industria ospitalității, să încurajeze schimbul de idei și să favorizeze/stimuleze activitatea investițională în regiune. Printre subiectele abordate se numără inclusiv evoluția investițiilor hoteliere din România. Evenimentul va avea loc la Hotel Kempinski Corvinus din Budapesta.

Mai multe informații despre eveniment, speakeri și program, puteți găsi pe site-ul conferinței www.hotconf.com.

Pentru informații legate de participare puteți contacta organizatorii la adresele de email mgomola@hotconf.com și lotsuka@hotconf.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302