InterContinental București are un nou Director General

InterContinental București are un nou Director General
person Horeca
access_time_filled

InterContinental București are un nou Director General în persoana lui Lior Bebera. Acesta îl înlocuiește pe Stefan Frank, după mai mult de patru ani la conducerea hotelului.

Ca Director General, Lior Bebera răspunde de conducerea operațională a hotelului și de menținerea unui nivel excelent al serviciilor oferite oaspeților, se arată într-un comunicat al companiei.

LiorBeberaInterContinental Bucharest

De naționalitate germană, născut în Israel, Lior Bebera a trăit și a lucrat în șapte țări pe trei continente. Dorința de a călători a apărut ca urmare a statutului de expatriat, călătorind între Germania și Israel, în anii ’80, împreună cu familia, având astfel șansa de a interacționa și de a înțelege diverse culturi.

Lior Bebera este un profesionist în domeniul ospitalității, cu experiență internațională, a cărui credință este să îi inspire pe ceilalți să își dezvolte cariera, bucurându-se în același timp de ceea ce fac. înainte de a veni la București, Lior Bebera a lucrat în numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum și la sediul central IHG din Londra. Anterior, a ocupat funcția de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operațională a hotelului, cu un rol important în strategia și repoziționarea hotelului în timpul procesului de renovare și după încheierea acestuia.

în poziția de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a făcut parte din Comitetul European de Experți Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente și procese pentru hoteluri cu scopul de a crește veniturile și a îmbunătăți performanțele în restaurante, baruri și în domeniul organizării evenimentelor.

Cred cu tărie în cultivarea unor relații excelente cu colegii, oaspeții și proprietarii. Acestea sunt cele care, în ultimă instanță, conduc la creșterea veniturilor și creează o bună reputație hotelului. La InterContinental București, mă voi concentra pe creșterea eficienței, pe calitatea serviciilor oferite, pe creșterea vizibilității și a a cotei de piață a hotelului, dar și pe creșterea notorietății Bucureștiului ca destinație turistică și de evenimente.” a spus Lior Bebera, noul Director General al Hotelului InterContinental București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302